fbpx


Contact: +40724.576.260 / contact@em360.ro

 

Trăim într-o epocă în care informația, în cea mai mare parte, e gratuită și distribuită simultan pe o mulțime de canale. Cu cât cresc posibilitățile și viteza  de a răspândi informația, dar și volumul informațional, cu atât crește și pericolul de a afla știri parțial adevărate sau chiar false. Dar de unde știm dacă o știre e adevărată sau falsă? Sunt două variante principale: ori avem încredere deplină în difuzor, în sursă, ori devenim mai informați (și deci mai educați), astfel încât să putem să ne creăm propriile filtre.

“EM360.RO” pornește, de fapt, ca o campanie interactivă de explicare și promovare a conceptelor economice, a noțiunilor antreprenoriale fundamentale, a tehnologiilor și trendurilor în materie de business și after-business –  pentru a putea filtra, înțelege și asimila cât mai bine vâltoarea evenimentelor și știrilor cotidiene. Totul scurt, dinamic și cool (uneori, chiar funky sau funny). Vrem să rămânem relaxați, dar întotdeauna la obiect.

În același timp, informația brută nu ar putea dezvolta filtrele despre care vorbeam mai sus dacă n-ar fi pusă în context. Ei bine, asta facem noi aici: numele scurt al portalului este “EM360.RO” – și puteți fi siguri că 360 vine de la vederea panoramică.

Sunt Adrian Măniuțiu și, dincolo de anii petrecuți în TV din 2012 încoace, mă ocup de economie de când mă știu. Am încercat zeci de proiecte legate de domeniul acesta, unele au mers foarte bine, altele m-au lovit atât de tare de pământ, prin nereușita lor, încât am crezut că acela e sfârșitul poveștii. De fapt, povestea a mers mai departe. De fiecare dată. Iar eu am învățat câteva lucruri din toate aceste experiențe. Într-un fel sau altul, veți găsi aceste povești aici, vi le voi spune curând și pe rând.

Iar acolo unde se pricep alții mai bine, voi apela la câțiva oameni senzaționali, care vă vor împărtăși din experiențele lor: fie că vom vorbi despre geostrategie, despre politică, diplomație sau istorie. Asta, pentru că eu cred că economia nu mai înseamnă de mult doar cifre.

Veți găsi aici, în timp, interviuri cu oameni care știu despre ce vorbesc, reportaje care spun povești nemaiauzite și, nu în ultimul rând, informații vitale pentru antreprenorii români; fie în format video, fie audio, text sau prezentat grafic.

Sper să vă placă.

TRANSPARENŢĂ


EM360.RO este un proiect creat și finanțat de  PhotoMedia Management Srl. Portalul va continua să caute finanțare, inclusiv cu reclame vândute, advertoriale, proiecte speciale branduite sau interviuri. Este clar că fără bani nu avem cum să existăm, de aceea vom face tot ce putem ca să găsim acești bani. Vă asigurăm însă că finanțarea va fi transparentă și că orice proiect vândut către un client va fi prezentat ca atare. Noi numim asta “încredere”. Atât de simplu.

© Informațiile prezentate aici (în format video, audio, foto, text sau grafic) aparțin integral și exclusiv PhotoMedia Management Srl. Orice preluare a acestora se poate face doar citând sursa și făcând trimitere clară către www.em360.ro ori cu acordul explicit, acordat în scris, al proprietarului.

Raspunderea pentru intregul continut si toate analizele, ideile si opiniile exprimate, in integralitatea lor, in articolele publicate pe platforma em360.ro revin in exclusivitate autorilor semnatari si nu implica platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMEdia Em360 Srl in niciun fel.

ADRIAN MĂNIUȚIU

MANAGING PARTNER

Ambasador al Antreprenoriatului în cadrul proiectului Antreprenor 2020, sunt un antreprenor mereu în căutare de noi oportunități și idei.

M-am născut la Cluj-Napoca în 1979 și am studiat business și marketing în Germania. Am lucrat în domeniul investițiilor și în dezvoltare imobiliară.

Cu aproape 10 ani in urmă am fondat PhotoMedia – transformată ulterior în EM360 GROUP – o agenție în expansiune, concentrată pe marketing-ul creativ, producții media, comunicare și management reputațional.

Am acumulat o experiență vastă și în televiziune, atât din poziția de realizator TV și prezentator, cât și din cea de co-producător și dezvoltator de formate. 

Astfel, parte din grup, în 2019 a fost lansat EM360 Studio – un canal web-TV care se concentrează pe seturi de producții premium din sfera de infotainment, business/antreprenoriat și talk.

BOGDAN SAVIUC

MANAGING PARTNER

Povestea mea a început în urmă cu 15 ani cu primul job în departamentul de grafică din cadrul uneia dintre cele mai mari televiziuni din Romania.

Departament în care am crescut timp de aproximativ 10 ani, timp în care pe langă dezvoltarea abilităților specifice jobulului, am avut ocazia să îmi dezvolt și partea de management, viziune strategică și gândire tactică.

În urmă cu 6 ani am pornit pe drumul antreprenoriatului alături de Celestin, care imi e coleg și prieten de mai bine de 28 de ani.

Business-ul nostru oferă servicii digitale integrale, de la strategie la analiză, de la concept la execuție. E momentul să facem un nou pas, să trecem de la o nișă de servicii la o soluție integrată 360 – lucru pe care îl vom face fără reproș ca parte din EM360 Group.

CELESTIN ASTĂLUȘ

PARTNER,VIDEO & DIGITAL DIRECTOR

Ce îmi place la ceea ce fac e faptul că jobul meu e definit prin 3 elemente: creativitate, atenția la detalii și livrarea de soluții.

Încă de la începutul carierei, cu 15 ani in urmă, pot spune că am regăsit aceste atribute și în definiția mea ca persoană.

Îmi place să îmbin partea de producție video și grafică cu partea concretă bazată pe soluții și rezultate.

Cred că cele 2 părți sunt interconectate, așa cum sunt și serviciile pe care le furnizăm acum ca EM360 GROUP.

Într-un secol al vitezei, cred că e extrem de important să poți să livrezi conținut de calitate, execuții video actuale, audiențe nișate, soluții cost-efficient și rezultatele promise.

Noi asta facem. Din punct de vedere profesional, îmi place să spun că eu sunt un prieten al clientului, nu doar un partener de business.

MĂDĂLINA NEAMU

EXECUTIVE DIRECTOR

Îmi place să cred că toți pașii pe care i-am făcut până în prezent și schimbările profesionale pe care le-am avut în decursul celor 14 ani de experiență m-au ajutat să devin profesionistul de astăzi.

Am dedicat primii 10 ani procesului de învățare, am parcurs multiple poziții de la strategie de comunicare la trade marketing, producție publicitară, account management, brand management, key account director & managing director, formându-mi astfel o viziune 360˚ asupra domeniului în care am ales să lucrez: marketing si comunicare.

Cred atât în plan profesional, cât și personal în comunicare, transparență și responsabilitate. Aceste principii fac din mine omul ce poate reuni proiecte complexe, echipe dinamice și clienți fericiți.

BIANCA ANA MARIA ASTĂLUȘ

PROJECT MANAGER

Mereu mi-am dorit un loc care să îmi ofere o multitudine de activități ce aduc noi provocări. Să mă țină în priză, precum o carte de-a lui Daniel Kahneman.

Paleta largă de servicii pe care le oferă EM360 Group a adus un plus în momentul în care am hotărât să mă alătur echipei. Fotografia a fost și este una dintre pasiunile mele, pe care o practic cu bucurie când merg în drumeții pe munte. 

Am fost întotdeauna captivată de comunicare, mass media, marketing și publicitate – specializări pe care le-am urmat și în facultate. Pe parcursul anilor am lucrat ca redactor colaborator și coordonator multimedia – domenii ce au contribuit la adaptabilitate și punctualitate în tot ceea ce am făcut.

ANDREEA GHEORGHE

ACCOUNT MANAGER

Îmi plac jocurile de cuvinte, poveștile și exprimările de tot felul. Nimic nu îmi stă în cale când vine vorba de organizare și pot lua cu ușurință premiul I pentru încăpățânare.

Absolventă a Masteratului de Brand Management și Comunicare Corporativă, cu o experiență de 4 ani în domeniul managementului, marketingului și publicității, mă bucur că am descoperit satisfacția pe care ți-o oferă dezvoltarea unui proiect și lucrul în echipă.

Sunt o fire deschisă și optimistă, iubitoare de Franța, de accentul franțuzesc și, desigur, de croasante! Echipa EM360 GROUP a apărut când mă așteptam mai puțin și, totuși, nu se putea un moment mai potrivit. O echipă dinamică alături de care doresc să dezvolt proiecte cât mai numeroase și diversificate în viitor.

OANA MĂNIUȚIU

SENIOR GRAPHIC DESIGNER

Îmi place să creez și am știut asta dintotdeauna.

Cu o viziune artistică formată în cadrul Facultății de Artă decorativă și design din București și experiența variată acumulată în cei 14 ani de experiență, astăzi am ajuns la un echilibru între viața de creativ și cea a unui profesionist sau mai simplu spus: livrez creații originale ce răspund brief-ului clientului, chiar și în deadline-uri urgente.

Îmi place să transmit emoții prin creațiile mele și să provoc acțiuni.

De aceea multe dintre proiectele mele de suflet sunt din aria „packaging-ului”, ads layouts și nu numai. Ador brainstorming-urile alături de colegi, discuțiile de pe terasa agenției și conceptele creative.

DANIEL ANTAL

VIDEOPRODUCTION & WEB DEVELOPMENT

12000 de episoade vizionate. 2776 de filme. 612 cărți citite – statistica a fost întotdeauna una dintre obsesiile mele.

În ultimii 7 ani am avut 13805 km merși și 7034 km alegați. Alerg – semimaratoane și maratoane, citesc, muncesc, vizionez filme, seriale, meciuri de fotbal, toate la superlativ. Inclusiv număratul e la superlativ.

Am lucrat ca editor de montaj timp de 3 ani în emisiuni de divertisment, următori 9 ani grafician în televiziune de știri, iar din 2017 fac parte din echipa EM360 în urma strânsei legături cu Bogdan și Celestin.

Mă consider o fire introvertită, pragmatică, extrem de punctual, responsabil și refuz să depășesc vreun deadline.

ANA ZAMBORI

Sunt Ana Zambori și sunt un om de creație 24/24h, sunt arhitect și art director, uneori împreună, uneori separat.

M-am născut și sunt stabilită în București. Am absolvit studiile Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București, secția de Arhitectură și mi-am aprofundat cunoștințele și cercetările creative și tehnice prin studii în Lisabona și practică de arhitectură în Barcelona.

În prezent, îmi desfășor activitatea interdisciplinară atât pe cont propriu, în proiecte personale și freelance, în competiții de arhitectură și design, cât și în colaborare cu studio-uri de creație.

Mă implic și generez proiecte care sunt foarte bine structurate, imaginate și argumentate, căutând acel echilibru între aspectul conceptual și cel tehnic.

Îmi explorez constant curiozitatea, experimentând de la idei năstrușnice până la tehnici inovatoare, și am un ’soft spot’ pentru jocul cu planurile și formele arhitecturale, cu vizualizările și animațiile 3d și cu ilustrațiile.

DAN GECUI

VIDEOGRAPHER & D.O.P.

Cameraman. Înțeleptul din această adunare. E o formă delicată de a-mi spune că am o vârstă, cum mi se reamintește cu fiecare ocazie.

Filmez de 22 de ani, după ce am renunțat la hainele militare și m-am convins că lucrul cu imaginea e formidabil pentru cei care se descurcă mai greu cu cuvintele, dar totuși ar vrea să spună lucruri.

Mai bine de 16 ani am lucrat în televiziune, la știri. Am șters de praf și bordurile de la Parchet așteptând declarații, am filmat și în Irak și Afganistan, am făcut transmisiuni în direct de la scrutinuri electorale, fie că au fost în România, fie că au fost în străinătate, dar am filmat și la inundații, accidente sau pentru reportaje economice ori sociale.

De 7 ani lucrez independent, iar colaborarea cu EM360 și Adi Măniuțiu a venit ca urmare a rădăcinilor noastre comune în televiziune, acolo unde drumurile noastre s-au intersectat puțin spre deloc.

Și, deși nu aveam un istoric cu echipa EM 360, s-a dovedit că lucrăm extrem de bine împreună. Mai ales eu cu ei, sper că și ei cu mine.

IULIAN BĂRBULESCU

De 12 ani lucrez în comunicare digitală și de brand, timp în care am crescut peste 50 de brand-uri existente prin campanii și creat de la zero peste 25 brand-uri aflate în stadiul de produs. Încă de la început mi-a plăcut să mixez strategia cu creația – de ce-ul cu cum-ul. Lucru pe care mă bucur să îl fac și alături de echipa EM360 pentru proiectele și clienții săi. M-a atras consistența și profesionalismul echipei și al management-ului, dar și cultura calității și a inovației. La EM360 știi sigur că se va încerca ceva nou, conținut și comunicare cu impact pentru audiențe. În timpul liber, mă simt bine la plimbări cu Golden Retriver-ul meu Jesse și fac – zic eu – cele mai bune paste carbonara din București. În România mai sunt unele la Cluj foarte bune, dar cu ele nu mă bat. 

TEODORA CIMPOI–VASÂLCA

CONTENTMANAGER

Am avut norocul că încă din liceu să știu că vreau să devin jurnalist. Nu știu nici acum de ce mi-am dorit asta, pentru că nu aveam nicio idee despre ce implică jurnalismul, dar s-a dovedit că am avut fler, pentru că mi-am ales astfel una dintre cele mai frumoase meserii.

Din 2005 și până în iulie 2018 am lucrat în secția Economic pentru Curierul Național, Mediafax, Adevărul, Business Standard, Evenimentul zilei și România liberă. Redacții mari și importante, unde am putut să mă dezvolt profesional. Totodată, această meserie mi-a oferit deschiderea necesară de a cunoaște locuri deosebite, dar și persoane speciale, care mi-au influențat atât parcursul profesional, cât și filosofia de viață.

Anul 2018 a fost unul deosebit, pentru că am părăsit presa mainstream și am pășit în lumea antreprenoriatului, înființând propria platformă de știri dedicată sectorului energetic, domeniu în care m-am specializat timp de 12 ani. De asemenea, am făcut primii pași în consultanță în comunicare. A fost iarăși o decizie bună și inspirată, pentru că am început să explorez o zonă a comunicării care mă împlinește profesional. Echipei EM360 m-am alăturat în ianuarie 2020. Punctele forte care m-au ajutat mereu în carieră sunt implicarea, seriozitatea și pasiunea. Iar „superputerea” pe care am cizelat-o în timp este storytellingul.

Tot din pasiune pentru comunicare, dar sub o altă formă, artistică, m-am alăturat unei trupe de teatru de amatori. Așa că din 2018 am început să gust și bucuria de a spune povești pe scenă.

NICOLETA BUZĂ

ACCOUNT MANAGER

Facultatea de litere, Master în Comunicare și Relații Publice, 15 ani în domeniul asigurărilor, cursuri de specializare în Project Management, o diplomă de specializare în politică externă la Institutul Diplomatic Român.

Ce au toate acestea în comun? Dorința de a învăța, de a fi printre oameni și de a comunica. Îmi plac provocările, începuturile, cred în seriozitate și implicare și mai ales în puterea echipei! Asta m-a ajutat să devin un specialist în Project Management si Optimizări. Deși suna a știință exactă, este nevoie de multă creativitate pentru a găsi cele mai bune soluții.

Imi place să cred ca la EM360 suntem un puzzle. Fiecare dintre noi este o piesă esentiala. Construim pas cu pas, iar la mijloc este clientul!

ADELINA DINU

SENIOR COPYWRITER

Lucrez în comunicare de aproape 10 ani și iubesc poveștile, fie că le scriu sau că le citesc. Inițial am vrut să devin jurnalist de investigații, după ce am terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, dar am ajuns om de creație căci chemarea mea era mai puternică spre a mă exprima creativ.

Am lucrat în agenții de publicitate pentru clienți corporate, dar și pentru clienți locali, independenți. Mă bucur că pot da voce brandurilor și proiectelor în care cred și mă asigur întotdeauna că își comunică esența într-un mod autentic, care să ajungă la oamenii care au nevoie de ele.

Pe lângă copywriter, sunt profesor de yoga pentru adulți și copii și creator de păpuși din fetru la proiectul meu de suflet Muțunache.

BIANCA VOINEA

CONTE​NT & PRODUCTION / JOURNALIST

M-am născut într-o familie cu tradiție în jurnalism deci, practic, m-am născut cu meseria asta în sânge. 😄 De aproape 15 ani sunt implicată în proiecte de comunicare și realizare de conținut pentru tv, presa scrisă, on-line și off-line. Dacă m-aș descrie în 3 cuvinte aș alege așa: dedicată (ca să nu spun workaholică😂), creativă (am imaginație colorată, fără să fiu nebună 😂) și profesionistă (fără să mă laud😂).

PAVEL AILENEI 

WEB DESIGN, FOTOGRAF

Am început să fac poze ca un hobby în timpul liceului, și mereu mi-a plăcut ideea de a captura și transmite ceea ce observ. În timp, am început să explorez mai profund această pasiune și inevitabil am ajuns la utilizarea softurilor Adobe. M-am antrenat în diverse idei de editare în Photoshop, apoi am evoluat treptat către After Effects și Premier.

Ulterior, am descoperit WordPress datorită influenței lui Celestin, Bogdan și Antal. Aici am început să îmi dezvolt și mai mult abilitățile în domeniul vizual, având posibilitatea de a crea site-uri web de la zero bazate pe propriile mele idei.

Este o experiență creativă minunată, care mă ajută să-mi exprim gândurile și ideile într-un mod unic. Sunt un creator vizual pasionat și mereu în căutare de noi modalități de dezvoltare.

NATALIA ȚAPORDEI

CONTABILITATE

ANIȘOARA GHEORGHIȚĂ

ADMINISTRATIV

COLABORATORI

Prof. Dr. MIRCEA COȘEA

CONSULTANT

Prof.Dr. Mircea Coșea (ASE) este un bun colaborator, contributor si consultant inca de la începuturi, de pe vremea cand EM360 era inca in stadiul de proiect.

Profesorul Coșea este fost deputat in Parlamentul României (1996-2008), fost europarlamentar al României la Bruxelles (2007 – Alianța Liberalilor și Democraților pentru Europa) si Prim Vice Prim Ministru al guvernului (1993-1996). În calitatea pe care a deţinut-o, de prim vice prim ministru, preşedinte al Consiliului pentru Reformă şi Strategie Economică (1993-1996), a avut un rol hotărâtor în punerea bazelor economiei de piaţă în România prin crearea pieţei de capital.

A reprezentat România în negocierile cu Banca Mondială şi Fondul Monetar Internaţional. Din 2000 este președintele (si co-fondator) al Fundatiei pentru Studii de Prognoza si Strategie Economica.

Între 1973-1980 a fost expert pe probleme de prognoză economică și macroeconomie la Comisia Economică ONU pentru Europa de la Geneva.

A publicat manuale de economie, volume de scrieri şi studii economice, precum şi numeroase articole în publicaţii româneşti şi străine. A primit premiul „Personalitatea anului 2013 pentru o Românie Europeană”. Domnul Mircea Coșea este profesor invitat la mai multe universități din Austria, Franța, Israel, Japonia, Coreea de Sud, Italia si SUA.

RADU MARIAN

VOICE OVER

Pe bune ca nu e usor sa vorbesti corect! Si mi-am dat seama de acest lucru dupa ce am avut primul curs de dictie in urma cu cativa ani, cand am zis sa profit de vocea mea intr-un fel. Si iata ca dupa ceva vreme, mai exact 2 ani intensivi de dictie, am spart gheata stirilor la TV.

Nu uitati sa zambiti ! Eu, asta fac tot timpul… Restul, vine de la sine 🙂

IOANA RĂDUCA

REF. SPECIALIST COMUNICARE

Vreme de 16 ani am lucrat în televiziune. Redacția de știri a fost, practic, locul în care am crescut profesional. Am lucrat ca redactor, reporter, realizator de reportaje și anchete, editor, șef de secție, coordonator de campanii și proiecte speciale, prezentator/moderator, redactor șef adjunct, redactor șef. 

Am cunoscut sute de oameni, am acoperit subiecte de pe domenii diverse: Eveniment, Politic, Economic: inundații, accidente, premiere medicale, alegeri, modificări legislative, dar cea mai mare parte a muncii de televiziune a fost legată de Social, în special de Sănătate.

Predau cursuri de televiziune la Facultatea de Jurnalism, facultate pe care am absolvit-o și eu. 

Mai bine de un an am învățat ce înseamnă munca într-o Agenție de PR și Marketing. Acum, mă ocup de proiecte care au un element comun: comunicarea. 

Dacă aș putea, aș călători 11 luni din 12 în fiecare an și îi invidiez pe cei care au făcut din asta o meserie, mă pasionează Științele Cognitive pe care am început să le descifrez cu îndrumare academică și dacă pentru vizionarea de documentare și filme s-ar organiza o Cupă Mondială sigur aș prinde podiumul.

ANTOHI LUCIAN

GRAFICIAN, 3D, ANIMATIE

ADRIAN PETRESCU

EDITOR VIDEO