fbpx

VREI SA FII PE VAL??? VREI CU ADEVARAT SA FII PE VAL?

Ce preferi: antreprenor sau angajat? Iata, in doar cateva minute, un Crash Course cu 7 idei salvatoare pentru antreprenori la început de drum. Climatul se schimba, contextul e tot mai imprevizibil… ce se va intampla cu viitorul tău in 2021?

Te tenteaza antreprenoraitul, il consideri o alternativa?
Te gandesti daca sa ramai angajat sau sa te apuci de ceva pe cont propriu?

Chiar daca nu vrei o afacere pe cont propriu, antreprenoriatul e o atitudine, e o stare de spirit, poți sa fii antreprenor si al locul de munca, ba chiar e indicat si esențial sa fii asa in concurenta asta acerbă care urmează si care-i va lasa pe mulți pe margine… Intrăm într-o perioada in care piața e a angajatorilor, nu mai e o piața controlată de angajați…

Așa ca … trezindu-te fara job, liber de contract, vei face pasul spre antreprenoriat sau freelance-ing?
Chiar daca nu vei ramane fara job, contextul e unul care favorizeaza freelance-ingul ca stil de munca, atitudine si forma de organizare.
Deci… Ce e de facut, cum te apuci si care e primul pas?

1. IDEEA DE AFACERI & DECIZIA DE START
2. PLANUL DE AFACERI
3. FINANȚAREA PROIECTULUI
4. COMUNICAREA & MARKETING-UL
5. CONTABILITATEA
6. RISCUL & INCREDEREA
7. STOP JOC & REINVENTAREA

SUBSCRIBE: LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE EM360 cu Adi Maniutiu

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360 Studio

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau