fbpx

Ce ne face fericiți? Ce ne face mulțumiți? Cum se intersectează axa priceperii și cea a plăcerii pentru a ne face să fim fericiți? Astăzi, un subiect abordat de filosofi, psihologi și maeștri spirituali, cu o posibilă rezolvare simplă, de ordin financiar.  

Urmărește-l pe Adrian Măniuțiu în înregistrarea rubricii EM360 la Neatza cu Răzvan și Dani și vei afla de la ce sumă în sus consideră oamenii că pot fi fericiți. Adrian Măniuțiu face referire la un studiu desfășurat în 2 etape, în care oamenii au fost întrebați ce sumă i-ar face fericiți. Deși inițial respondenții au definit un prag, ulterior s-a văzut că oamenii au ambiții mult mai mari.

Dincolo de cifre și studii, este clar că banii ne aduc libertate, ne câștigă timp și ne permit să avem experiențe și, de ce nu, să fim mai buni ajutându-i pe ceilalți.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau