fbpx

Ce sunt criptomonedele, de ce a prins Bitcoin atât de multă aderență și ce însemnă minarea și blockchain-ul? Câteva întrebări, aparent banale, dar la care răspundem, foarte pe scurt.

Apoi, dacă e sau nu vorba de viitorul banilor, dacă e vorba de speculă pură sau investiții smart, decideți fiecare pentru voi. Noi vă dăm totuși câteva elemente. Cert e că nu ai cum să ignori o piață a criptomonedelor care se apropie de 1,5 trilioane de dolari, în contextul în care doar Bitcoinul singur reprezintă acum 60% din volum.

Ca să vă dați seama de proporțiile Bitcoin și crypto, aurul mondial are o capitalizare de 15 trilioane de dolari…

E o poveste lungă, fără alb și negru, doar cu multe nuanțe de gri, multe semne de întrebare și profituri potențiale fabuloase, … dar deocamdată speculative. Într-o piață atât de olatilă, de obicei se frig cei mici și grăbiți. Dacă vă băgați, fiți pregătiți pentru o aventură pe termen lung.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau