fbpx

Asta e nostim: succesul e la singular, eșecurile sunt mai multe. Dar despre succes și business-ul actual, altădată. În acest episod EM360 de la Neatza cu Razvan si Dani vorbesc despre bombe și treburi plesnite iremediabil.

Din 1998 și până azi… o selecție a business-urilor eșuate, ratate, parcate. De la crescătorie de vipere pentru venin la haine second hand, de la import de ciorapi la recondiționat mașini de epocă, de la speculații imobiliare la clinici și dezvoltări medicale, la patente, cuie, ace, brice, investiții și mai multe falimente.

Lecții prețioase, dar uneori costisitoare – nu toată lumea are șansa și perspicacitatea să învețe din plesneala, greșelile și prostia altora… uneori e nevoie să-ți prăjești propria piele. În episodul de azi vă povestesc despre erorile pe care le-am comis, în speranța că nu le veți repeta și voi. Facem și un episod despre partea însorită și business-ul de succes. Enjoy!

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau