fbpx

În fiecare an, pe 21 martie, este marcată  Ziua Mondială a Sindromului Down, iar Asociația HANSEN LIFECARE își susține misiunea de a sprijini tinerii pacienți cu astfel de sindrom prin facilitarea de tratamente stomatologice. 

Asociația HANSEN LIFECARE a desfășurat de-a lungul celor 5 ani de activitate proiecte destinate copiilor cu Sindrom Down, dar și cu alte nevoi speciale; scopul acestor acțiuni fiind prevenția și tratarea afecțiunilor stomatologice a tinerilor pacienți, dar și educarea acestora și a părinților în privința cerințele specifice de îngrijire orală. 

Anul acesta, asociația primește și mai multă susținere din partea sponsorilor, iar cel mai recent dintre ele este CN Loteria Națională care se alătură acestor demersuri prin suport financiar. Astfel Asociația HANSEN LIFECARE poate sprijini mai departe pacienții cu Sindrom Down prin diminuarea costurilor sau chiar acordarea unor tratamente gratuite.

De-a lungul anilor, s-au alăturat mai asociației următorii sponsori și parteneri: Clinicile 3D Dental, Euromellis (sucurile Melissimo), 247 Production și EM360 Group.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau