fbpx

UN NOU FORMAT CARE EXPLICA PROBLEMELE SI CONTROVERSELE DE AZI SI SOLUȚIILE PENTRU MÂINE

360 de secunde! Atât și niciuna în plus pentru a găsi răspunsul celor mai actuale și mai importante probleme care ne apasă zilnic.

„Controverse_360” este un nou format, dinamic, cu care vă vom da întâlnire săptămânal. Fiți pe recepție, nu ne scapă nimic. Despicăm firul în 4 și explicăm, scurt și la obiect, pe înțelesul tuturor.

Evoluția monedelor internaționale și, implicit, cea a Leului, crizele economice sau politice, criza energetică, recesiunea și efectele ei pentru viitorul apropiat sunt doar câteva dintre temele pregătite în această ediție. Le găsiți pe toate mai jos.

Am făcut analiza împreună cu profesorul Mircea Coșea, invitatul permanent al acestei emisiuni, și invitatul editiei, Ilan Laufer, fost ministru al Mediului de Afaceri, actualmente antreprenor.

„CONTROVERSE 360” – EPISODUL 1:

  1. BNR a majorat dobânda cheie la 6,25% pe an.
  2. Ce se întâmplă cu Euro și cu Dolarul?
  3. A devenit criza energiei agent electoral?
  4. Putin către Erdogan: Nord Stream, „un act de terorism internațional”.
  5. Medvedev: „Rog Alianța să grăbească startul celui de-Al Treilea Război Mondial”.
  6. A început „TOAMNA IRANIANĂ”
  7. Dr. Doom, Roubini: „Va fi o recesiune mai lungă și mai urâtă decât în 2008”.
  8. Michael „Big Short” Burry: „Va fi mai rău decât pe timpul crizei din 1929”.
Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau