fbpx

Oameni buni, există o vorbă din bătrâni, mi-o tot repeta prietenul Estebani, la începuturile carierei mele: „vaca se leagă cu lanțul, iar omul se leagă cu semnătura”.

Așa că faceți bine și încercați, pe cât posibil, să aplicați regula de aur: NU cumpărați tâmpenii de care nu aveți nevoie, cu bani pe care nu îi aveți, doar că să impresionați pe net niște oameni care nu vă plac anyway!

În altă ordine de idei, gândiți-vă de 10 ori dacă chiar aveți nevoie de împrumuturi și diferențiați, cu cap, între dorințe, necesitați și plăceri.

Dați play la video și puteți afla și alte aspecte și chestiuni ultra importante pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când luați un credit. Tot în video vă spun și care sunt criteriile la achiziția unei case, unei locuințe. Enjoy.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau