fbpx

Primul subiect, in 5 minute: NU mai aveți chiar nicio scuză să ziceți că nu știți / nu înțelegeți care e faza cu LIBERALIZAREA și cu ALEGEREA FURNIZORULUI de energie electrică. Hit Play. E super simplu și explic repede, iar ANRE are un super comparator de oferte la ei pe site, link aici!

Ideea e că liberalizarea înseamnă prețuri mai mici pentru noi, consumatorii, nu de alta, dar intră în funcțiune libera concurență și jocul dintre cerere și ofertă. Intrați pe comparator oricând, nu e limită de timp pentru alegerea unui nou furnizor, dar cu cât o faceți mai repede cu atât mai rapid ieșiți din tariful universal și începeți să plătiți mai puțin. Vă puteți alege și mixul de energie pentru care optați (hidro, eolian, gaz natural etc).

DECI: CU CINE SEMNEZI?

Al doilea subiect, tot in 5 minute si tot fără scuze: Care e diferența între dobânda de referință a BNR și ROBOR-ul, care e impactul acestora asupra economiei și asupra ratelor si buzunarelor voastre. Tot foarte scurt și la obiect, tot fără scuze… 😉

Cel mai important, însă, și în cazul ELECTRICITĂȚII și în cazul BĂNCILOR, nu uitați să citiți tot, mai ales NEPLĂCUTUL SCRIS MĂRUNT: vaca se leagă cu lanțul, omul cu semnătura.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau