fbpx

Dacă o țeavă stricată sau o problemă la mașină neacoperită de asigurare îți pun probleme mari, te afli într-o companie nu neapărat bună, dar numeroasă: 52% dintre români văd neprevăzutele ca pe bariere de netrecut.

Astăzi, Adrian Măniuțiu ne-a ajutat să schițăm din timp reacțiile financiare pe care le-am putea avea dacă, Doamne ferește, se întâmplă ceva.

În primul rând, este important să punem corect eticheta de urgență: te lăsăm să vezi în înregistrare ce merită acest nume și ce nu.

Dacă e într-adevăr vorba despre o urgență, ai mai multe variante de găsire a banilor. Adrian Măniuțiu le-a descris la Neatza, pe scurt: card de credit, prieteni, familie, IFN-uri, credit de nevoi personale.

Dar, cel mai bun prieten în cazul neprevăzutelor este, desigur, fondul de urgență. Așa că, e bine să ne pregătim din timp și să punem deoparte cel puțin 10% din câștigurile lunare.

Urmărește emisiunea și află mai multe!

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau