fbpx

M-am decis sa ma despart de racheta mea de apa, e un JETSKI, stand-up de racing, dar care se comporta super bine si pentru leisure si cruising. Daca stii sa mergi pe stand-up. Daca nu, e momentul potrivit pentru a invata. De vanzare, asadar un jetski Kawasaki SX-R de 1500 cmc si 160 CP, SH.

Se da cu tot cu peridoc.

Daca vreti sa vedeti short videos cu el, sunt la mine pe INSTA.

Prezinta urme vizuale normale de uzura. DAR -> Motorul merge foarte bine, puterea e wow, dar de la apa sarata are mici defecte vizuale la stickere si prezinta si niste zgarieturi, dar fara afectiuni la structura. E cumparat in 2020, nou, uscat, de la MOtoBoom, din Sebes si livrat la Bucuresti. Dar e MY2018. Livrat cu folie pe el si sigilat, lasat la apa prima data, pe Snagov, in vara lui 2020. M-am dat cu el si pe lacul Snagov, dar l-am dus in fiecare an si in Grecia, la mare (2020, 2021, 2022 si 2023). E ingrijit, service-at si merge de rupe, dar are urme de la apa de mare pe caroserie. Cine vrea, poate sa-l recolanteze, pe mine nu m-a interesat si nici nu m-a deranjat.

In aceasta primavara i-am facut, dincolo de pregatirea de vara si revizia standard, un service complet, care a inclus si inlocuirea (nu mai erau in parametri optimi) unei parti a modului electronic de start + clapeta de evacuare care necesita o remediere dupa ce a functionat si in apa de mare.

Nu am avut accidente cu el, nu a fost lovit. Pentru ca pe valuri mari s-a intamplat o data sa ia putina apa (statea la gemandura/ancora, pe apa, nu in timpul exploatarii), motorul a fost o data desfacut si curatat complet, sub forma unei revizii profunde – nenecesare, in mod normal, la rulajul pe care il are, dar ca sa fie totul ok. I-am curatat si rezervorul atunci, cu respectiva ocazie, ca sa fim siguri. Faceam iesiri lungi cu el, pe mare, si nu e de joacaÔÇŽ nu vrei sa ai probleme pe mare, desi nu ieseam singur niciodata (ceea ce va recomand cu putere si voua: nu iesiti singuri, pe mare, cu un stand-up).

Fiind model de racing, fara afisaj, nu stiu exact, cu precizie, cate ore de functionare are, dar estimez undeva intre 50h si 70h de functionare.

De asemenea, vine cu un peridoc JetLoader Junior 10. Kawasaki-ul e pe persoana fizica. Peridocul e pe persoana juridica. Le dau impreuna.

Initial ma gandeam la un pret mai mare, pentru ambele. Sunt realist din fire si mi-am redus asteptarile pentru ca nu e usor sa gasesti un pasionat care sa se dea cu bestia asta. Ma despart cu parere de rau de jetski-ul acesta, l-am vanat mult pana l-am gasit, sunt destul de rare. Dar nu mai am timp de el, asa cum ar trebui, si e pacat sa stea.

Pret pachet: 5.695 EURO (JET SKI + PERIDOC)

Pret Jet Ski Kawasaki: 5.100 Euro (pf)

Pret Jet Loader peridoc: 500 + TVA = 595 Euro

Vine cu 2 chei originale. Si husa originala Kawasaki (a costat 250 Euro).

Pretul unuia nou, desi nu mai sunt pe stoc in Europa, este de peste 12.000 Euro.

Jetskiu-l e la Snagov, se poate vedea, daca exista intentie ferma de achizitie. Daca ramaneti cu el pe Snagov, va aloc si 1h pentru training. Recomand pe langa echipamentul de protectie si vesta, sa purtati si casca. Ajunge la 100kmh in vreo 3 secunde. Viteza maxima variaza in funtie de greutatea pilotului si conditiile de apa, intre 105 si 115 kmh. Dar, asa cum spuneam, nu are instrumentar. Eu, cu masurarea inregistrata pe ceasul Garmin, am fost cu 105 kmh cu el, pe Snagov. ­čśŐ

ATENTIE: Necesita permis de condus ambarcatiuni cu motor, ca orice alt jetski sau ambarcatiune de peste 25CP.

Cine e ferm hotarat sa le cumpere (se dau doar impreuna) poate sa-mi scrie pe Facebook sau, pe email, la contact@em360.ro

In cazul achizitiei, facem contract, se vireaza banii si se poate lua imediat. Setul e disponibil, as we speak!

R─âspunderea pentru ├«ntregul con╚Ťinut ╚Öi toate analizele, ideile ╚Öi opiniile exprimate, ├«n integralitatea lor, ├«n articolele publicate pe platforma em360.ro revin ├«n exclusivitate autorilor semnatari ╚Öi nu implic─â platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl ├«n niciun fel.
Share.

Comentariul tau