fbpx

A cincea ediție din cadrului proiectului „Digital Up – Dezvoltare Antreprenorială pentru IMM-uri”, parte a unei serii ce o vom extinde la nivel național, în marea majoritate a județelor din România, va avea loc joi, 30 martie, începând cu ora 10:00, la Radisson Blu Hotel din Cluj-Napoca.

„Venim la Cluj Napoca, un oraș intens dominat de tehnologie, care a creat aproape un ecosistem de performanță digitală, cu speranța unor dezbateri interesante. Din experiența dezbaterilor anterioare ale proiectului Digital Up am înțeles că uneori antreprenorii consideră că procesul transformării digitale este, într-un anumit sens, intimidant. De aceea, dezbaterile noastre au avut atât o deschidere intelectuală, de inițiere în procesul transformării digitale, cât și o abordare practică, în care experiența invitaților a descris punctual etapele, provocările și beneficiile digitalizării”, a spus Cristina Chiriac, președinta CONAF.

Proiectul „Digital Up” a acționat ca o bază, un suport care a generat idei interesante, a conectat antreprenorii și liderii industriei digitale din România și a oferit o platformă pentru analiza scenariilor de adaptare a afacerilor astfel încât acestea să profite de beneficiile inovației digitale.

„Împreună cu partenerii noștri și cu invitații la dezbateri punem accentul pe importanța facilitării accesului antreprenorilor la expertiză și la o serie de infrastructuri digitale, tehnologii, și inteligență artificială. Afacerile, fie ele mari, sau mici, trebuie să se adapteze progreselor rapide ale tehnologiei pentru a supraviețui într-un viitor dominat de incertitudini, pentru a rezista în piață și pentru a rămâne relevante pentru parteneri și clienți”, a observat Cristina Chiriac.

Proiectul „Digital Up. Dezvoltare Antreprenorială pentru IMM-uri” este inițiat de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)* împreună cu Patronatul Femeilor Antreprenor (PFA), în parteneriat cu Visa, NOD și Wingate Project, susținut de Vodafone Business și moderat de către jurnalistul Alessandra Stoicescu.

Evenimentul va fi deschis de doamna Cristina Chiriac, Președintă CONAF, iar în calitate de keynote speaker ne va fi alături domnul Mircea Abrudean, Șef al Cancelariei Prim-ministrului României. Este așteptat să ni se alăture și domnul Marcel Boloș, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene. Speakerii evenimentului vor fi: domnul Marius Poșa, Subsecretar de stat în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării, domnul Cătălin Manolache, National Sales Director MLE, Vodafone Business, doamna Elena Ungureanu, Country Manager, Visa România, domnul Dragoș Damian, CEO, Terapia Cluj, doamna Bianca Malaiu, Director, Sucursala Matei Corvin, UniCredit Bank, domnul Călin Seprodi, EU Funds Manager, NOD, domnul Alexandru Băloi, Global Partner Solutions Director, Microsoft Romania, doamna Bianca Muntean, Cluster Manager Transilvania IT și Consul Onorific al Republicii Estonia, domnul Alexandru Agatinei, CEO, How to Web, domnul Cătălin Niță, Director Executiv, Federația Patronală Petrol și Gaze (FPPG), doamna Nicoleta Munteanu, Fondatoare Kids in Business, Vicepreședintă CONAF, domnul Ștefan Rusu, Expert Tehnic Inovare și Antreprenoriat – Platforma INNO și Atragerea Investițiilor, ADR Nord-Vest, doamna Claudia Stanciu, General Manager, Algoritm.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se transmit la rsvp@conaf.ro.

Parteneri media: Radio România Actualități, AGERPRES, Alo, Iași, Antena 3 Constanța, Antena 3 Vâlcea, Autobild, BiziLive, Capital.ro, Curs de Guvernare, Chindia Media, City Press Constanța, Club Antreprenor, E-Femeia, EM360, Evenimentul Regional al Moldovei, Focus Energetic, Gold FM, Iași TV Life, Infofinanciar, Iubim Brașovul, La pas prin Brașov, Litoral TV, Mașini și Utilaje, Obiectiv Vocea Brăilei, Profit TV, Radio Hit Iași, Revista Biz, Revista Cariere, Săptămâna Financiară, TeLeM Iași, Transilvania 365, Ultima Oră, ViaCluj TV, Vocea Vâlcii, Wall-street-ro, Psychologies, Energynomics, Transilvania Business, Financial Intelligence, Radio România Brașov, Radio România Iași, Radio România Constanța, Bucowina Plus, Trafic Media, Spot Media, Business Review, Fonduri Structurale, Kids in Business, Govnet.

*Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) este cea mai puternică confederație din România ce reunește interesele antreprenorilor în spiritul european al egalității de gen și egalității de șanse. CONAF reprezintă cea mai mare entitate de acest gen din România, o organizație care promovează și susține antreprenoriatul românesc, lucru fără precedent, care deschide orizonturi de colaborare și cooperare atât pe plan intern cât și internațional. CONAF a luat ființă ca urmare a necesității de a crea o cultură antreprenorială modernă, sustenabilă și echitabilă, nu numai pentru antreprenoriatul feminin, ci și pentru întregul mediu de business. CONAF are în componența sa 2 federații, 10 patronate, 5 asociații, 24 sucursale și peste 3.200 de companii.

CONAF organizează evenimente importante pentru societatea românească, centrate pe educație continuă, conștientizare și găsire de soluții pentru probleme și domenii de larg interes public. Dezvoltăm și finalizăm proiecte naționale cu un impact puternic, atât pentru societate, cât și pentru strategiile de dezvoltare ale autorităților centrale și locale. Printre proiectele noastre, amintim „Pactul pentru Muncă”, în parteneriat cu FPPG, „Pactul pentru Educație Antreprenorială”, seria de dialoguri deschise, „Turismul Românesc: Între impas și oportunitate”, proiectul național și seria de dezbateri „Pactul pentru Tineri”, ce au generat pe lângă ecourile în spațiul public, decizii legislative și schimbări pozitive de mentalități. Sute de speakeri și mii de antreprenori au dezbătut în cele mai importante orașe românești, cele mai stringente probleme, au încercat să găsească soluțiile optime și cele mai bune strategii de viitor.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau