fbpx

CONGRESUL CARE REUNEȘTE TOȚI MARII SPECIALIȘTII AI INIMII
27, 28 OCTOMBRIE, BUCUREȘTI, INTERCONTINENTAL ATHÉNÉE PALACE

A șasea ediție East Meets West, cel mai important congres de chirurgie cardiovasculară, endovasculară și cardiologie intervențională se desfășoară la București, pe 27 si 28 octombrie 2023, la InterContinental Athénée Palace.

Evenimentul reunește personalități remarcabile din Europa și Statele Unite ale Americii, este organizat de Societatea Română de Chirurgie Endovascularăhttps://www.srcet.ro/ – și susținut în totalitate de Societatea Specialiștilor Endovasculari din SUA și Europa (ISEVS)https://www.isevs.org/.

East Meets West Congress este singurul eveniment de acest gen din Europa Centrală și de Est care aduce mari specialiști din domeniul cardiologiei și chirurgiei cardiovasculare minim invazive și endovasculare din intreaga lume.

Pentru prima dată în România, va fi prezent, la acest congres, profesorul Alain Cribier, cel care a revoluționat acum două decenii medicina și a dus la salvarea a peste 400 de mii de pacienți, cu cel dintâi implant transcateter de valvă aortică din lume și prima valvuloplastie aortică cu balon. Dr. Palma Show, una dintre cele mai apreciate femei-chirurgi cardiovasculari din America și președinta ISEVS, dr. Rodney White (SUA), un pionier al chirurgiei cardiovasculare, pentru că a contribuit la dezvoltarea unui stent graft endovascular, dr. Jacques Busquet, Franța, unul dintre fondatorii ISEVS, dr. Ron Karmeli din Israel, dr. Eric Bergoend, Franța, dr. Imre Benedek, Romania, dr. Paolo Ferazzi, Italia, sunt, de asemenea, nume importante ale East Meets West 2023.

Vor fi prezentate tehnici și tehnologii de ultimă generație, încurajând un schimb important de idei și experiențe pentru profesioniștii din domeniu. Congresul se adresează depotrivă medicilor specialiști, medicilor rezidenți, studenților la medicină și tuturor medicilor interesați.

Comitetul organizator al Congresului reunește nume sonore ale cardiologiei si chirurgiei cardiovasculare românești: prof. univ. dr. Victor Costache, prof. univ. dr. Horațiu Moldovan, prof. asoc. dr. Col. Silviu Dumitrescu, prof. dr. Lucian Dorobanțu.

Detalii despre speakeri și program, precum și despre variantele de înscriere pot fi regăsite pe site-ul congresului: https://www.srcet.ro/

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau