fbpx

Festivalul UNTOLD aduce un nou partener în festival-Genius, abonamentul la livrări gratuite și oferte exclusive în 4 aplicații de top în comerțul online- eMAG, Tazz, FashionDays și Freshful.

Abonamentul Genius la livrare gratuită și oferte exclusive în 4 aplicații poate aduce noilor clienți un abonament gratuit nelimitat la toate cele 4 zile de UNTOLD. Toți cei care își fac abonament Genius în perioada 27 iunie-16 iulie, pot câștiga 500 de invitații duble, 25 de abonamente pentru două persoane, în fiecare zi, prin tragere la sorți.

În plus, pentru clienții care au deja un abonament Genius și urmăresc paginile de Facebook și Instagram ale celor 4 aplicații, eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful, Genius pune la bătaie, în perioada 4-13 iulie, 50 de invitații VIP duble, în posesia cărora pot intra tot prin tragere la sorți.

“După doi ani de pandemie, oamenii sunt dornici de experiențe împreună, astfel că ne bucurăm că Genius le poate îndeplini dorința de a merge la Untold și de a împărtăși această experiență alături de cineva drag. Pentru cei care au deja un abonament Genius activ, participarea la cel mai mare festival de muzică din România este unul din beneficiile exclusive de care se pot bucura. Pentru cei care devin abonați acum, Genius face ca amintirile să fie durabile, oferindu-le acces la un festival de shopping nelimitat pe un an de zile, în toate cele patru aplicații, la milioane de produse de orice fel, fie că vorbim de restaurante sau fashion, fie că de produse alimentare sau produse pentru casă și grădină”, a declarat Andrei Șercanean, VP ecommerce services eMAG.

 Costul unui abonament pentru toate cele patru platforme este de 8,25 de lei/lună, adică 99 de lei plătibil anual, indiferent de numărul de comenzi plasate.

’’În ultimii ani, Genius a răspuns cel mai bine la nevoile oamenilor, ajutându-i să adopte un nou stil de shopping. Datorită acestui lucru, dar și datorită  sinergiei echipelor noastre, suntem foarte încrezători că acest parteneriat va aduce bucurie fanilor Untold, care vor putea încerca întreaga experiență  pe care Genius le-o poate oferi. Le promitem că acesta este doar începutul, urmând să anunțăm mai multe beneficii. Genius, welcome to the magic universe of UNTOLD!’’, a declarat Bogdan Rădulescu, Head of Partnership UNTOLD.

UNTOLD 2022 

La UNTOLD 2022 îi vei putea vedea pe J Balvin, David Guetta, Don Diablo, Hardwell, Alok, Morten, Kygo, Steve Aoki, Lost Frequences, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above andBeyond, Borgore, Dub FX & Woodnote și mulți alții. Detalii pe untold.com.

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca.

Contact:

Ioana Chereji, PR Manager

Ioana.chereji@untold.com 

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau