fbpx

Dacă pandemia te-a lăsat fără job, poate e momentul unui restart și al unei reinventări. Atâta timp cât ești încă sănătos, nimic nu e pierdut, iar acest moment de cumpănă poate fi și oportunitatea unui nou început, mai asumat și care duce într-o direcție pe care ți-o dorești și în care crezi cu adevărat.

Discuția e și despre ce caută azi, acum, angajatorii, firmele, și despre lucrurile la care trebuie să fii foarte atent și pe care merită să te concentrezi dacă ești în căutarea unui loc de muncă.

Totodată, venim cu niște sfaturi legate de ce să faci dacă ești între joburi, dacă plutești într-o pauză creativă și care ar fi acele câteva acțiuni care te pot ajuta să navighezi prin ape mai tulburi.

Povestim despre mai multe chestiuni, dar, indiferent de situația ta, folosește la maximum acest moment pentru a-ți perfecta aptitudinile digitale. În același timp, folosește răgazul suplimentar pentru a-ți reconstrui un echilibru (familie, sport, alimentație, somn) și a-ți consolida network-ul.

Nu te încărca cu gânduri negative, faptul că în vremurile acestea nu ești 100% acolo unde ai fi sperat să fii, nu înseamnă că ai pierdut controlul, că ți-ai pierdut identitatea profesională sau chiar încrederea în sine.

Din contră: e o resetare, e șansa unei noi aventuri pe care, prin prisma trăirilor și experiențelor anterioare, ai putea acum să o controlezi mai bine.

Nu uita, you are the master of your faith, you are the captain of your soul. Las mai jos vorbele lui Henley…

INVICTUS

de William Ernest Henley

Out of the night that covers me
Black as the pit from pole to pole,
I thank whatever gods may be
For my unconquerable soul.

In the fell clutch of circumstance,
I have not winced nor cried aloud.
Under the bludgeonings of chance
My head is bloody, but unbowed.

Beyond this place of wrath and tears
Looms but the Horror of the shade,
And yet the menace of the years
Finds, and shall find, me unafraid.

It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the master of my fate:
I am the captain of my soul.

Share.

Comentariul tau