fbpx

Astăzi, 19 aprilie, Fundația ASSA creează o nouă punte de comunicare între comunitățile oamenilor buni și copiii aflați în situații vulnerabile.

Podcastul fundației, care va fi găzduit de Big Dream Media si EM360 Studio va debuta cu un interviu de excepție cu un om care și-a dedicat viața binelui – Muhammed Muheisen.

La 41 de ani, Muhammed a câștigat două premii Pulitzer și alte numeroase premii internaționale, fiind declarat cel mai bun fotograf al revistei „Time”.

Este fotograf la National Geographic, Ambasador global pentru Consiliul de Turism al Iordaniei, Royal Jordanian Airlines și Canon și președinte fondator al organizației non-profit olandeze Everyday Refugees Foundation, organizație umanitară al cărei obiectiv principal este ajutorarea și susținerea refugiaților și a persoanelor strămutate din cauza războiului sau a dezastrelor naturale, precum și a celor afectate profund de discriminare și sărăcie.

Muhammed este omul care a mers până la capătul lumii și înapoi în căutarea copiilor care au nevoie de ajutor, făcând tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-i sprijini și pentru a da voce problemelor acestora, pentru a aduce în atenția publicului larg realitatea crudă a războiului, a foametei și a sărăciei.

Impresionat de proiectul pilon al Fundației ASSA – construirea Campusului Medical și Educațional ASSA –  dar și de celelalte proiecte sociale, Muhammed s-a oferit să sprijine necondiționat acțiunile ONG-ului.

Podcastul ASSA va deveni, începând de astăzi, un nou spațiu în care echipa Fundației ASSA ne va ține la curent cu acțiunile sale și în care vor fi găzduiți oameni care și-au dedicate viața semenilor lor, atât în România, cât și în întreaga lume.

Fundația ASSA este o organizație neguvrenamentală, a cărei misiune este îmbunătățirea vieții copiilor și tinerilor grav bolnavi sau aflați în situații vulnerabile.

Fundația ASSA construiește cel mai inovator campus medical și educational din România.

Campusul ASSA va fi construit în perioada 2023 – 2026, la cca 30 de kilometri de București, în comuna Ciolpani, județul Ilfov și va reuni, într-o structură hibridă:

  • tabără cu 60 de unități de cazare, cu facilități pentru copii cu diverse afecțiuni
  • sală multifuncțională, spații pentru activități
  • clinică de diagnosticare și tratament, pentru copiii cu boli neuro-psiho-motorii

Impactul social al Campusului ASSA:

  • 700 de copii cazați în tabăra din Campusul ASSA, pe timpul verii
  • 100 de copii pe zi primiți în baza de recuperare
  • 120 de copii tratați lunar în spitalul construit în Campusul ASSA

Aflați mai multe detalii despre proiectele Fundației ASSA, pe www.fundatiaassa.org și pe toate celelalte platforme sociale (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube)

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau