fbpx

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București vă invită la Digital Innovation Summit Bucharest (DISB), eveniment care se desfășoară între 16 – 18 aprilie 2024, la Palatul Parlamentului, sub Înaltul Patronaj al Președintelui Camerei Deputaților.
DISB reunește cea de-a 7-a ediție a Forumului de Protejare a Infrastructurii Critice (CIP Forum) și cea de-a 3-a ediție a Conferinței Internaționale privind Diplomația Cibernetică (ICCD). CIP Forum se axează pe integrarea blockchain pentru combaterea atacurilor cibernetice, lansarea Muzeului NFT al ICI București și paneluri dedicate rolului femeilor în inovație și societate. ICCD analizează conexiunea dintre tehnologie și relațiile internaționale, agenda cuprinzând teme precum consensul global asupra politicilor digitale, consolidarea alianțelor regionale de securitate cibernetică și strategii proactive privind dezinformarea.
„DISB 2024 oferă participanților o platformă globală de discuții și schimb de idei pe teme legate de inovație, securitate cibernetică și rolul diplomației în lumea digitală interconectată de astăzi. Ne bucurăm să găzduim lideri și experți din întreaga lume, iar invitația este deschisă tuturor celor pasionați de tehnologie. Împreună, vom explora soluții și strategii pentru a modela un viitor digital mai sigur și mai prosper pentru toți.” susține Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București.
Evenimentul nu se rezumă doar la paneluri și workshop-uri, ci cuprinde TechPulse Hackathon, întâlniri B2B, dialoguri interministeriale internaționale și demonstrații ale unor produse de ultimă generație.
DISB se bucură de susținerea Vodafone, MultiversX, Kontron Services, Danubius, ProVision, OPSWAT, Simavi, FIP Consulting, CISCO, Tema Energy, MediGo, Motorola Solution Romania, Claroty, MSAB, Raiffeisen, Stimpex, Domeniile Averesti, Konica Minolta, Automobile Bavaria Group, TAROM, Mobexpert, Aqua Carpatica.
Dacă doriți să participați la DISB sau să fiți partener al evenimentului, vă inviăm să trimiteți un email la events@ici.ro.

Agenda evenimentului:

Mai multe detalii:
Website: https://disb.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/disbucharest
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/digital-innovation-summit-bucharest-disb/
Twitter: https://twitter.com/DISB_ro

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau