fbpx

Ați văzut vreodată copii tavălindu-se de nervi și urlând isteric prin magazine „VREA-VREAU-VREAU”? Cuvântul „NU” este ok sau care sunt tehnicile (motivante) pentru un refuz?

Vă zic și de ce răsfățul și supra-protecția pot afecta integrarea socială a juniorului…

E clar că cei mai mulți dintre copii nu fac diferența între nevoie și dorință, între moft, răsfăț și necesitate – ok, dar ce putem face noi, adulții?

De la ce vârstă e ok să vorbim cu ei despre bani și cum putem să-i facem să înțeleagă câteva noțiuni financiare? Cum îi învățăm ușor să-și organizeze banii de buzunar, șă-i facă și să-i cheltuiască chibzuit? Cum putem explica celor mici, copiilor noștri, ce e acela un împrumut și ce înseamnă să ai datorii?

Vin cu câteva povești interesante și tehnici jucăușe și angajante, ușor de aplicat.

ATENȚIE: pe lângă răspunsuri, vă dau și câteva idei clare și simple prin care copiii se pot transforma în mici antreprenori, câteva idei de jocuri și afaceri ușor de pus în practică, dar care aduc totodată bucurie și profit rapid.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau