fbpx

Vă gândiți probabil că asigurările nu sunt pentru toată lumea. Sigur, există asigurări obligatorii, ca de exemplu cele pe care trebuie să le încheie șoferii. Sau cine și-a luat o casă prin credit știe, de asemenea, că a fost obligat să încheie o asigurare pentru locuință. Însă, asigurările pot fi un instrument extrem de util. Le puteți privi inclusiv ca pe un instrument de economisire sau de investiții. De ce? Pentru că ele acționează practic ca o plasă de siguranță împotriva neprevăzutului din viața noastră.

Există mai multe tipuri de asigurare pe care le putem încheia, dar cel mai des întâlnite sunt: asigurarea de viaţă, cea pentru locuinţă, de sănătate, auto sau asigurarea de călătorie. Le luăm pe rând și le explicăm și încercăm să vedem și care ar fi cea mai potrivită pentru fiecare în parte. Cum alegem cea mai potrivită asigurare, în funcție de nevoile noastre.

*Campanie multimedia de educație financiară realizată de asociația Big Dream Media cu sprijinul Provident Financial Romania și Photomedia EM360, în colaborare cu portalul sigurantafinanciara.ro.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau