fbpx

Și în episodul EM360 de azi de la Neatza cu Razvan și Dani tot despre bani… și bănci… și credite.

E ok treaba cu amânarea ratelor? Ce presupune, cum o obțineți și ce altceva mai trebuie să știți?

Să ne aruncăm sau nu la credite în 2021?

De ce NU și care ar fi argumentele și situațiile de evitat?

De ce DA – caz în care e bine de știut și care ar fi pașii corecți?

În ce valută să ne împrumutăm? Ne atingem sau nu de imobiliare?

Toate la un click&play distanță.

PS1 – Banca e ce trebuie dacă iei deciziile corecte, din motivele corecte și la momentul potrivit. Dacă rațiunile sunt pur consumeriste și nu au însă acoperire financiară acest pas devine o inconștiență periculoasă care vă va băga în faliment. Nu vă întindeți mai mult decât vă e plapuma.

PS2 – Până azi, aproape 600.000 de români și-au amânat ratele (soldul amânărilor fiind de aproape 10 miliarde de Euro. Adică 15% dintre toți românii cu credite au apelat deja la măsură (valoare medie per sold amânat = 16.000 Euro).

SUBSCRIBE: LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE EM360 cu Adi Maniutiu

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360 Studio

Share.

2 comentarii

  1. Buna ziua,
    Spuneati in emisiune ca, daca avem vreo idee de startup/business functional in aceste vremuri de criza si pandemie, sa va contactam cumva. Incerc sa fac asta aici. Nu avem doar ideea, ci un startup bazat pe o afacere viabila in care avem experienta (dezvoltare imobiliara coroborata cu digitalizarea activelor) si care se potriveste manusa pe situatia actuala. Produsul este in proportie de peste 95% functional, ne mai trebuie putin „push” media si apoi mii si – mai tarziu – milioane de oameni ar putea beneficia pe termen lung de aceasta platforma si de proiectul in sine. Generic, proiectul l-am denumit the first „Real Estate Corporation of People”, desigur cu alte entitati legale implicate, primele fiind Reitis Capital (LTD, OU, SRL). Daca, considerati util, v-as putea prezenta proiectul pe scurt intr-un pitch si in detaliu prin business plan / whitepaer, previziuni finaciare, etc.
    Teodor M

Comentariul tau