fbpx

E 2024 momentul potrivit să luăm un credit? Adrian Măniuţiu ne spune, în acest episod EM360 de la Neatza, cum vor evolua indicii IRCC şi dobânzile de referință, în funcţie de care sunt calculate ratele noastre.

Lumea, în general, și piețele financiare, în particular, sunt într-un moment incert, generat de evenimentele negative din ultima perioada. Tocmai de aceea, mulţi experţi considerăcă în 2024 creditele se vor scumpi, iar indicii vor continua sa fie sunt extrem de volatili, aşa încât decizia de a lua un credit trebuie să fie una foarte bine gândită.

Cum luăm hotărârea corectă pentru noi, ce trebuie să analizăm, la ce să fim atenți și care sunt pașii, aflăm din materialul video de astăzi: dacă e momentul potrivit să ne împrumutăm de la bancă sau nu – doar la un click distanță, hit the play button. Enjoy!

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau