fbpx

Azi lămurim 3 mituri care, odată îndepărtate, netezesc drumul echilibrului financiar pentru oricine. Vedem care e faza cu ‘banii și fericirea’, lămurim și cum e cu hiperinflația de lifestyle și aducem argumente imbatabile care să ateste faptul că niciodată nu e prea târziu să-ți pui ideile în aplicare.

De altfel, un studiu făcut pe 2,7 milioane de start-up-uri a dezvăluit că o persoană de 50 de ani are o șansă de 2,8 ori mai mare de a avea o idee de succes decât o persoană de 30 de ani, iar o persoană de 60 de ani chiar de trei ori mai mare.

Succesul vine, cu precădere, din zona de strategie și execuție, plus faptul că, înaintând în vârstă, începi să ai răbdare și să știi mult mai bine la ce te pricepi cu adevărat și unde e nevoie să aduci oameni mai buni decât tine în echipă.

Concluzia e clară – important e să nu stați, ci să acționați și să fiți foarte activi… și… cel mai important: WORK SMART, NOT HARD!

Iar pentru cei care sunt foarte, foarte ocupați, am pregătit și un video scurt de doar 2 minute. Enjoy!

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau