fbpx

Conferința „Tendințe Economice 2024”, parte a proiectului național «România Viitorului – O nouă abordare în afaceri» aduce în discuție o perspectivă dinamică, bazată pe analiza a trei piloni importanți de dezvoltare la nivel național: macroeconomie, energie și antreprenoriat. Imaginea de ansamblu asupra afacerilor din România, va fi conturată împreună cu specialiști din cele trei sectoare de activitate, pentru a identifica oportunitățile și riscurile associate  pentru ca România să aibă o creștere sustenabilă pe termen lung.

“Suntem într-o epocă în care schimbările tehnologice și cerințele pieței globale ne pun în fața unei provocări importante: să evoluăm continuu și să adoptăm o nouă abordare în afaceri. Această abordare nu se rezumă doar la adaptare, ci la inovare, la identificarea și implementarea soluțiilor care să ne aducă în fruntea unui mediu economic dinamic și competitiv. Prin colaborare și viziune comună, putem transforma aceste tendințe economice în oportunități tangibile pentru fiecare actor din mediul de afaceri”, este de părere președinta Patronatului European al Femeilor de Afaceri PEFA, Andreea Negru, organizator al evenimentului din data de 21 martie, de la ora 10.00 , la Banca Națională a României.

La rândul său, prim-vicepreședinta PEFA, Lorena Stoian, consideră că

“Prin crearea unui ecosistem favorabil antreprenoriatului și inovației, putem stimula creșterea economică și crearea de locuri de muncă în domenii de viitor. În această direcție, încurajez schimbul de idei și experiențe între participanții prezenți la eveniment, pentru a identifica cele mai bune practici și a le adapta la specificul pieței noastre locale. Ne dorim să folosim această conferință pentru a contura, împreună, direcția către un viitor prosper pentru afacerile din România”.

Evenimentul este organizat de Patronatul European al Femeilor de Afaceri PEFA împreună cu Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton ADAA.

Parteneri oficiali ai evenimentului sunt: Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Academia de Studii Economice București, Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată, Asociația Studenților în Economie, Afaceri și Comunicare- ASEAC, România Durabilă, Federația Patronală pentru Petrol și Gaze- FPPG.

Parteneri ai evenimentului: Serinus Energy Romania, SPEEH Hidroelectrica SA, Transgaz SA, Exim Banca Românească, International Alexander, DO Security, CNTEE Transelectrica SA, MOOV Leasing, Compania Națională Poșta Română, Adrem Invest, Uniunea Națională a Societăților de Asigurare-Reasigurare din România UNSAR, CN Unifarm SA, Omniasig Vienna Insurance Group, Advanced Business Software, Alliantz Tiriac, Societatea Civilă de Avocați “Diana Dragomir și Asociații”, Intervenții Active în Atmosfera. Partener suport logistic: Deea Consulting&Communication

Parteneri media: Agerpres, Financial Intelligence, Club Economic, Economistul, Transilvania Business, Ziarul Bursa, Capital, NewsOne, InvesTenergy, The Diplomat Bucharest, EM360, Club Antreprenor, Focus Energetic, Energy Center, Energy Industry Review, Fotograf Stefan Ovidiu.

Partener Monitorizare media: MediaTRUST

Agenda Conferință “Tendințe economice 2024”- 21 martie, BNR

9.30-10.00- Înscriere participanți

10.00-10.30- Deschidere oficială- Speakeri:

– Reprezentant Banca Națională a României

– Andreea Negru- Președinte Patronatul European al Femeilor de Afaceri PEFA

– Lorena Stoian- Prim Vicepreședinte PEFA

– Florin Spătaru- Consilier de Stat Cancelaria Prim-Ministru

– Alexandru Petrescu- Președinte Autoritatea de Supraveghere Financiară

10.30-11.30- Sesiunea plenară <Macroeconomie> Moderator Adina Ardeleanu, jurnalist Financial Intelligence

– Sterică Fudulea- Secretar General CNIPMMR

– Dan Armeanu-Vicepreședinte Autoritatea de Supraveghere Financiară

– Radu Hanga- Președinte Bursa de Valori București

– Dan Manolescu- Președinte Camera Consultanților Fiscali

– Ciprian Dascalu- Economist Sef BCR

-Adrian Codîrlașu- Vicepreședinte CFA România

11.30-11.45- Pauză de cafea

11.45-12.45- Sesiunea plenară <Energie>Moderator Raluca Covrig, Director Public Affairs FPPG

– Gabriel Andronache- Vicepreședinte ANRE

– Dan Drăgan- Secretar de Stat Ministerul Energiei

– Răzvan Popescu- Director General Romgaz

– Alexandra Damașcan- Președinte Serinus Energy România

– Corneliu Bodea- CEO ADREM și Președinte CRE

– Daniel Apostol- Director General FPPG

12.45-13.00- Pauză de cafea

13.00-14.00- Sesiunea plenară <Business> Moderator Adrian Măniuțiu, jurnalist, antreprenor

– Alexandru Ciuncan- Președinte Director General UNSAR

– Emil Ciorîia- Director Poșta Română, responsabil proiecte de incluziune financiară

– Silvia Iacob- Prodecan Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată

– Loredana Apreutese- General Manager International Alexander

–  Adrian Dobre- Director General Unifarm

– Emil Sîrbu- Director General Interventii Active în Atmosferă

14.00-15.00 – Prânz -Cocktail

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau