fbpx

Regula principală a disciplinei financiare rămâne, fără doar și poate, „Borrow Money for Investments – Not to Finance a Lifestyle – Don’t buy shit you don’t need, with money you don’t have, to to impress people you don’t like!” – în rest, ce să zic, faceți-vă fraților de cap, că o viață avem!

Sigur că o gestionare inteligentă și rațională a banilor e de dorit. Dar asta nu înseamnă să uităm să trăim și să nu ne mai facem din plăceri. Uneori expresia „Havin’ fun? Makin’ money? Nope?… Too busy workin’?” chiar e foarte adevărată!

Nu încercați să stoarceți din voi, fără întrerupere, un succes imediat sau rezultate permanente, mai bine găsiți acel echilibru între muncă, bani și orele investite în primele, în care succesul se măsoară mai ales prin timp petrecut cu familia, cu prietenii și făcând ceea ce vă place – nu doar în money-money-money.

Și oricum, să știți, succesul financiar se consolidează cu răbdare, în timp. Restul sunt povești sau escrocherii, pentru că nu există rețete magice sau imediate, există în schimb mulți tepari.

Cu atât mai mult e important să începeți din timp. Nu doar educându-vă financiar, pe voi dar și pe copiii voștri, cât și investind și punând deoparte din timp.

În video vă spun cum puteți ajunge, în câțiva ani, cu un efort minim de câteva sute de lei lunar, la 75.000 sau chiar 125.000 Lei acumulați.

Share.

Comentariul tau