fbpx

Vorba lungă, sărăcia omului! Așa că, să trecem direct la subiect: chiar mai credeți că există idei de afaceri, proiecte ș business-uri care nu merită explorate și încercate chiar deloc?

Vă dau mai jos 10 exemple de afaceri în care antreprenorii au făcut, literalmente, bani din piatră seacă. Și vorbim de zeci sau sute de milioane de dolari!

Sigur că există câțiva numitori comuni ai acestor milioane marcate ca profit: timing, pricepere, noroc, plăcere, execuție corectă – evident!

Dar, care ar fi fost șansele…?

Nu ne oprim însă doar în a-i prezenta pe alții, ci vă fac și 10 recomandări clare, vă dau 10 idei simple, necostisitoare și foarte la îndemână despre cum pot fi făcuți niște bani peste vară: idei de afaceri, care ar putea asigura un ban în plus, un venit suplimentar, peste vară și nu numai.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau