fbpx

Cel mai bun exemplu sunt eu: fără criza din 2008-2010 – și falimentul aferent din 2011 – eu nu ajungeam în media, comunicare și digital. Practic, am fost nevoit să mă reinventez și am schimbat macazul complet. La Neatza cu Razvan si Dani am vorbit despre CRIZĂ, în special despre criza din HORECA.

Ne-am concentrat pe soluții și am identificat 3 mari puncte: STOP JOC vs. ADAPTARE vs. REINVENTARE…

În discuția asta de azi, despre reziliență și reinventare, am vorbit și cu 3 proprietari de business-uri din domeniu: Cristian Kiki Chifu de la In Mici We Trust, Patrick Dumitru de la LAM EVENTS, Adrian Moldoveanu si Emil Simion de la Restaurant Capricciosa. De fapt, am vorbit cu 4, pentru că Dani Otil are și el provocările lui cu al său restaurant The GRILL. Ok, am vorbit, concentrându-ne pe restaurante, dar e valabil in orice domeniu, zic eu.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau