fbpx

Cu cât mentalitatea ta va fi una mai antreprenorială și mai asumată, cu atât mai sigură poate să devină ideea obținerii unui job fain și totodată bine plătit.

Extrase direct din experiența mea, îți prezint cele mai importante 5 întrebări de care te voi lovi la un interviu și îți explic și cum trebuie să abordezi răspunsurile.

Iată întrebările pe care și eu ți le-aș adresa într-un interviu, doar că aici îți explic și cum trebuie să abordezi răspunsurile:

  1. AI ÎNTREBĂRI PE CARE VREI SĂ NI LE PUI?
  2. CARE SUNT PUNCTELE TALE FORTE?
  3. DE CE TU? DE CE VREI ACEST JOB ȘI DE CE SĂ TE ALEG PE TINE PENTRU POZIȚIA ASTA?
  4. CUM E CU BANII, CONCEDIILE ȘI BENEFICIILE?
  5. DE CE VREI SĂ-ȚI SCHIMBI JOBUL?

Pe de altă parte e foarte important și următorul aspect: află care este valoarea ta reală pe piaţa muncii, în funcţie de o serie de criterii esenţiale, care au legătură cu profilul candidatului ideal căutat de angajator.

Care e acel profil ideal? Unul care pune pe primele locuri mai degrabă soft skills precum: răbdare, răspundere, asumare, inițiativă, adaptare, constanță, anduranță, etc.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau