fbpx

Cum ne putem asigura că afacerile și angajații noștri sunt pregătiți să profite de ceea ce le oferă viitoarea lume a muncii? O lume în continuă schimbare, în care tehnologia joacă un rol tot mai important. O lume care ne-ar putea copleși prin complexitatea și viteza cu care evoluează.

Răspunsuri la această întrebare dar și la multe altele îl veți afla participând la Conferința Great People Inside “Visionary HR”, ce va avea loc pe  9 și 10 octombrie 2019 la Hotel Kronwell Brașov.

Printre vedetele acestei ediții sunt: Wilmar Schaufeli, unul dintre autorii modelului Job-Demands Resources, cel mai popular model din psihologia sănătății organizaționale. Principalul său domeniu de cercetare este psihologia sănătății ocupaționale.

William G. Harris, CEO al Association of Test Publishers (ATP), asociația comercială care este lider global în domeniul creatorilor, dezvoltatorilor și utilizatorilor programelor de evaluare folosite în scopul educației, certificării sau licențierii.

Dan Hill, renumitul expert internațional în citirea microexpresiilor faciale prin intermediul instrumentului cunoscut datorită serialului “Lie to me” și bestseller-ului “Blink” își va prezenta noile sale cercetări în cadrul evenimentului de la Brașov. El vine a doua oară la Brașov la cererea expresă a publicului.

Conferința Great People Inside se află la cea a XVI-a ediție și este cel mai prestigios eveniment de resurse umane din România. Aici veți întâlni experți de renume internațional din Belgia, Olanda, Grecia, Statele Unite ale Americii.

GR8PI 2019
http://greatpeopleinside.com/

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #OutOfTheBox #EM360OutOfTheBox#EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau