fbpx

Peste mai puțin de 3 săptămîni, la Brașov, începe „Great People Inside Conference”. E cea de-a 15-a ediție, iar evenimentul devine astfel unul dintre puținele la nivel mondial cu o asemenea continuitate. (i-aș putea spune „încăpățînare”, însă desigur că e vorba despre un eveniment, iar un eveniment nu poate fi încăpățînat – așa poate fi doar organizatorul lui.)

Doru Dima a început „GPI” în 2003. Povestea începutului are nuanțe comice, conferința ar fi putut să se petreacă într-o sală de mese și s-a desfășurat, în cele din urmă, într-o fostă spălătorie a unui hotel, renovată pînă în ultima clipă.

L-am întrebat pe Doru Dima dacă atunci cînd a început totul s-a gîndit că această conferință va deveni unul dintre reperele pe plan mondial pentru „industria” HR.

Valoarea conferinței e tot mai mare, cu fiecare an. Iar lucrul acesta e confirmat, în primul rînd, de prezența celor mai cunoscuți specialiști în HR din întreaga lume. (Unii dintre ei, deși în general refuză invitații consecutive la evenimentele de profil, se auto-invită la „Great People Inside Conference” de mai multe ori la rînd. Dar asta rămîne între noi.)

Lîngă specialiști e publicul. Tot mai mulți oameni din lumea largă vînează evenimentul din România. În 15 ani, numărul participanților a crescut constant. Acum, organizatorii au pregătit o sală mai mare decît anul trecut, presați de cerere.

Pe 10 și 11 octombrie, la Brașov, puteți participa la Conferința „Great People Inside”. Educația e o opțiune a fiecăruia dintre noi.

Noi, cei de la EM360 sîntem mîndri să fim parteneri media ai evenimentului.

 

 

 

 

Share.

Comentariul tau