fbpx

Peste mai puțin de 3 săptămîni, la Brașov, începe „Great People Inside Conference”. E cea de-a 15-a ediție, iar evenimentul devine astfel unul dintre puținele la nivel mondial cu o asemenea continuitate. (i-aș putea spune „încăpățînare”, însă desigur că e vorba despre un eveniment, iar un eveniment nu poate fi încăpățînat – așa poate fi doar organizatorul lui.)

Doru Dima a început „GPI” în 2003. Povestea începutului are nuanțe comice, conferința ar fi putut să se petreacă într-o sală de mese și s-a desfășurat, în cele din urmă, într-o fostă spălătorie a unui hotel, renovată pînă în ultima clipă.

L-am întrebat pe Doru Dima dacă atunci cînd a început totul s-a gîndit că această conferință va deveni unul dintre reperele pe plan mondial pentru „industria” HR.

Valoarea conferinței e tot mai mare, cu fiecare an. Iar lucrul acesta e confirmat, în primul rînd, de prezența celor mai cunoscuți specialiști în HR din întreaga lume. (Unii dintre ei, deși în general refuză invitații consecutive la evenimentele de profil, se auto-invită la „Great People Inside Conference” de mai multe ori la rînd. Dar asta rămîne între noi.)

Lîngă specialiști e publicul. Tot mai mulți oameni din lumea largă vînează evenimentul din România. În 15 ani, numărul participanților a crescut constant. Acum, organizatorii au pregătit o sală mai mare decît anul trecut, presați de cerere.

Pe 10 și 11 octombrie, la Brașov, puteți participa la Conferința „Great People Inside”. Educația e o opțiune a fiecăruia dintre noi.

Noi, cei de la EM360 sîntem mîndri să fim parteneri media ai evenimentului.

 

 

 

 

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau