fbpx

Sa renunti la retinerea la sursa si sa pui ANAF-ul sa treaca pe sistemul gospodaresc e ca si cum ai trimite o batranica tremuranda, care sufera de osteoporoza, sa sara pe schiuri, de la trambulina mare, cand ea nu trece singura strada!

Schiurile o costa pensia pe 10 ani, dar nu conteaza, pt ca oricum nu traieste atat… de fapt moare pe trambulina. Restul e bla bla. Ca sa poti vorbi despre reforma fiscala ai nevoie, in afara de claritate legislativa, de un ANAF functional. Altfel, iese HAOS! Azi ANAF-ul nu e informatizat, nu e sincronizat, colecteaza prea putin si e astfel predispus la abuzuri, erori sau derapaje, nu e un partener al contribuabilului, se ocupa mai mult de evaziunea mica si nu e concentrat pe pestii cei mari… si nu de putine ori, e o piedica in business – cand, de fapt, de acolo ii vin banii!

Deci: Sauerkraut! Dati drumul la investitii pentru ca, altfel, „winter si coming” si nu se vede niciun Jon Snow la orizont. Simplification is the key, not complexity! Let’s start with the beginning, not the end!

www.economielaminut.ro & www.EM360.ro

facebook.com/EconomieLaMinut

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau