fbpx

Cum vara e plină de ispite, nu doar din cele chipeșe, ci și sub forma unor experiențe sau obiecte pe care ni le dorim, Adrian Măniuțiu a venit la Neatza cu Răzvan și Dani cu doza săptămânală de sfaturi și, iată, inspirație financiară. Ca să ne fie bine și să ne distrăm, dar fără să ne dăm peste cap financiar. Detalii, în înregistrare!

Întrebări, idei și treburi interesante din emisiune:

  • Ce fel de cheltuitori suntem? A numit Adrian Măniuțiu 4 categorii, în care ne vom găsi singuri locul, pentru că sinceritatea cu sine e un mare ajutor.
  • Tot sincer trebuie să fie și bugetul pe care ni-l propunem pentru vară și distracții. S-a vorbit în emisiune despre un anumit lanț al slăbiciunilor, adică al cheltuielilor care se atrag una după cealaltă, într-un, savant numit, „efect Diderot”.
  • Prăpastia dorințe – nevoi se adâncește și mai mult în timpul verii. Atenție la anturaj și la „efectul familiei Johnson”!
  • Să stăm deoparte de datorii și împrumuturi de vară, deoarece ne vor îngreuna toamna.
  • Ce e luna de detox pentru shopping?

Aflăm multe, multe lucruri utile din înregistrare.

În fiecare săptămână, jurnalistul și antreprenorul Adrian Măniuțiu vine la Antena 1, la Neatza cu Răzvan și Dani, cu sfaturi financiare bune pentru fiecare dintre noi, cu ponturi despre cum să facem economii, cum să ajutăm banii să lucreze pentru noi și, mai ales, cum să fim mulțumiți de viața noastră financiară.

Banii țin și de viziunea noastră asupra viitorului, a relației de cuplu sau a prieteniilor, așa că mici ajustări și sfaturi ce ține de mentalitate se vor dovedi foarte utile. De aceea, te invităm să urmărești săptămânal rubrica EM360 pentru a avea o relație mai bună cu banii.

Și, dacă ratezi momentul de pe TV, găsești înregistrările aici, pe em360.ro.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau