Primul, din partea Prodemo (formatiune noua), pe listele candidatilor pentru Parlamentul European, este actualul europarlamentar independent Catalin Ivan. N-am ocolit niciun subiect sensibil: am vorbit despre perioada de dizidenta in PSD, despre delimitarea si iesirea din partid dupa OUG13; am vorbit despre lupta anticoruptie, despre combaterea spalarii banilor la nivel european; am discutat si despre planurile si prioritatile pe care le are in cazul obtinerii unui nou mandat, dar si despre importanta zilei de 26 mai, zi in care Catalin Ivan ar vrea sa-i mobilizeze pe cei – aproape 70% din electorat – care fie sunt indeciși, fie nu votează. Enjoy!

Ce presupune să intri în politică cu oameni noi și de ce acest lucru contează enrom, dar și cum s-a produs desprinderea violentă de PSD, de acum câțiva ani. O discuție interesantă și lămuritoare, mai jos.

N-am ocolit niciun subiect sensibil: am vorbit despre perioada de dizidenta in PSD, despre delimitarea si iesirea din partid dupa OUG13; am vorbit despre lupta anticoruptie, despre combaterea spalarii banilor la nivel european; am discutat si despre planurile si prioritatile pe care le are in cazul obtinerii unui nou mandat, dar si despre importanta zilei de 26 mai, zi in care Catalin Ivan ar vrea sa-i mobilizeze pe cei – aproape 70% din electorat – care fie sunt indeciși, fie nu votează.

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #OutOfTheBox #EM360OutOfTheBox#EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Share.

Autor

Fondator EM360.ro

Comentariul tau