fbpx

Probabil știți că atunci când vreți să accesați un credit ipotecar banca nu vă permite să vă îndatorați mai mult de 40% din veniturile pe care le obțineți. Însă sfatul este să nu mergeți niciodată la nivelul maxim de îndatorar, pentru că instabilitatea economică poate să apară și pe nepusă masă și, cel mai important, nu o controlăm noi.

Ca dovadă, vedeți ce se întâmplă acum cu inflația care a ajuns la un nivel record al ultimilor 17 ani.

Cine are credite probabil știe deja că ratele au crescut, pentru că dobânzile s-au majorat. Ei bine, dacă gradul vostru de îndatorare era maxim, acum s-a produs un dezechilibru în bugetul familiei.

Cum puteți să îl reechilibrați? Încercați să rambursați anticipat.

Nu trebuie să faceți eforturi financiare exagerate. Chiar și 10 lei pe zi puși de-o parte pot face diferența. Ba chiar vă pot ajuta să plătiți scăpați de rată mai repete sau să returnați băncii mai puțini bani decât ar fi trebuit. Explicațiile, în video. Și tot de acolo puteți afla dacă este o perioadă bună sau nu pentru noi credite.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau