fbpx

Astăzi, la Neatza, Adrian Măniuțiu a vorbit despre cum să pregătim juniorul pentru viitor. Practic, cum îl echipăm cu principii sănătoase despre finanțe, dar și cu un fond dedicat.

Pentru idei echilibrate despre bani, este bine să fii atent la 3 lucruri pe care le învață copiii. Nu-ți stricăm surpriza, le afli din înregistrare!

Adrian Măniuțiu nu uită nicicând să ne amintească de regula borcanelor, din care foarte educativ este cel al „amenzilor”.

Am mai primit azi câteva recomandări utile despre economiile pe care le facem pentru puii noștri. Mai multe informații ai dacă urmărești înregistrarea.


În fiecare săptămână, jurnalistul și antreprenorul Adrian Măniuțiu vine la Antena 1, la Neatza cu Răzvan și Dani, cu sfaturi financiare bune pentru fiecare dintre noi, cu ponturi despre cum să facem economii, cum să ajutăm banii să lucreze pentru noi și, mai ales, cum să fim mulțumiți de viața noastră financiară.

Banii țin și de viziunea noastră asupra viitorului, a relației de cuplu sau a prieteniilor, așa că mici ajustări și sfaturi ce ține de mentalitate se vor dovedi foarte utile. De aceea, te invităm să urmărești săptămânal rubrica EM360 pentru a avea o relație mai bună cu banii.

Și, dacă ratezi momentul de pe TV, găsești înregistrările aici, pe em360.ro.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau