fbpx

PRIMA SURPRIZĂ este o invenție 100% românească, o invenție care a obținut deja mai multe medalii internaționale: sistemul de prize si prelungitoare cu platforma si extractor. Adrian Măniuțiu și Silviu Ristea discută la Out of The Box despre potențialul acestor produse inovatoare. Mai multe detalii, poze și filmulețe cu prelungitoarele și prizele SIBI puteți găsi accesândi www.sibicapital.ro.

Un alt brevet de invenție 100% românesc: mini stația de epurare care potabilizeaza apa, totul la prețuri incredibil de mici. Adi îi are invitați, la Out of The Box, pe inventatorul stației, pe Tudor Vladimirescu, dar și pe expertul Simion Dascălu – unul din consultanții inventatorului. Tema e cu atât mai interesantă cu cât România e campioana Uniunii la capitolul buzilor din fundul curții (sau mijlocul curții, după caz).

EM360 cu Adi Maniutiu pe Facebook

#EM360 #EM360Studio #OutOfTheBox #EM360OutOfTheBox#EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMEdia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau