fbpx

București, 10 Iunie, 2022- Dragoș Anastasiu, antreprenor în serie, business angel, fondator Eurolines și fondator AdWise, un cluster de consultanță, servicii suport și training pentru companii antreprenoriale mici și mijlocii, a lansat ’’ÎN ARENĂ!’’, primul podcast despre antreprenoriat dedicat tuturor antreprenorilor, indiferent de stadiul business-ului

În noul său demers, fondatorul AdWise își dorește să vorbească pe față, cu antreprenori, despre ce înseamnă să ai o afacere în România, abordând teme  reale și inspiraționale.

’’ÎN ARENĂ! este un podcast creat din nevoia de a vorbi pe bune despre ce înseamnă să fii antreprenor, care sunt obstacolele, care este mindset-ul, și mai ales, care sunt pașii de creștere în funcție de stadiul unei afaceri. Îndrumarea antreprenorilor mici și mijlocii trebuie să fie disponibilă tuturor! Am creat AdWise, în urmă cu mai bine de opt luni, pentru ca antreprenorii să nu mai facă toate greșelile pe care le-am făcut eu în peste 25 de ani de activitate. Îmi doresc să știe că există ajutor și soluții în apropierea lor, îmi doresc să le inspir curajul de a  le căuta, iar acest podcast este locul în care se întâlnesc antreprenorii, poveștile lor, soluțiile și “best practice’’, a declarat Dragoș Anastasiu.

Primul invitat, Andy Szekely, autor, business adwisor, coach  vorbește despre cele 4 stadii ale unui business și calea spre libertate în antreprenoriat. Potrivit lui Andy Szekely, antreprenorul învață, trecând prin cele 4 stadii, să renunțe la control și să delege, să stabilească valorile companiei care este construită în jurul unui concept,  și nu se concentrează exclusiv pe cash și pe asset-uri.

Despre AdWise

Dragoș Anastasiu a înființat AdWise în septembrie 2021 și are alături o echipă executivă formată din șase co-fondatori cu multă experiență în mediul de business din România și din străinătate: Tiberius Istocescu, legal expert, Mihaela Vintilă, legal expert, Roxana Stan, HR& PR expert, Dan Berciu, financial expert, Ionuț Grigorescu, Marketing expert și George Leca, project management expert. Alți zeci de specialiști și 18 companii de consultanță de suport și training din diverse domenii s-au reunit în comunitatea AdWise și își dedică expertiza acestui proiect. Numărul acestora este în continuă creștere. Animați de pasiunea pentru antreprenoriat și orientați după repere clare și practice, membrii AdWise își vor folosi knowhow-ul pentru a oferi servicii integrate de consultanță pe care să și le permită orice antreprenor.

Tiberius Istocescu și Mihaela Vintilă sunt avocați de business specializați în tranzacții și fondatori ai primului business românesc de Legal Tech, George Leca este antreprenor în sectorul educațional și are o bogată expertiză de proiect manager și coach, Ionuț Dumitrescu este antreprenor în domeniul tehnologiei și a acumulat multă experiență în domeniul marketingului, Roxana Stan este specialist în resurse umane și în comunicare, iar Dan Berciu a făcut parte din top managementul mai multor companii de renume, fiind expert în sectorul financiar.

Marius Ghenea, business angel și antreprenor în serie, s-a alăturat proiectului oferind serviciile sale de training în afaceri tuturor clienților AdWise. 

Toate acestea fac din AdWise o soluție ideală pentru antreprenori. Iar asta cu atât mai mult cu cât, pe lângă birocrația excesivă și lipsa de coerență legislativă, businessul românesc mai trebuie să facă față unei noi vulnerabilități: pandemia de Covid-19, care dă peste cap multe din planurile de dezvoltare și, în unele cazuri, poate chiar să pună sub semnul întrebării supraviețuirea afacerii. Astfel, mai ales în aceste timpuri, ajutorul primit de la o echipă rodată într-un mediu de business provocator poate să facă diferența.

Share.

Comentariul tau