fbpx

Niste intrebari simple pentru eurosceptici și, in general, pentru cei care au o problemă cu Occidentul! Directe și punctuale. Euroscepticismul e un moft morbid, la fel ca antioccidentalismul. Ambele sunt fie semne ale unei idioțenii crase, fie ale unor manifestări profund antiromânești.

Din când în când, astfel de specimene devin foarte vocale. România are nevoie de SUA și mai ales de UE, iar Europa, la rândul ei, trebuie să stea unită dacă vrea să conteze (azi, aprox. 75% din PIB-ul mondial este creat în afara UE). Oricum, un lucru e clar: depinde exclusiv de noi, de români, cât de bine reușim să exploatăm oportunitățile și cât de bine suntem în stare să ne promovăm și să profităm de pe urma apartenenței. Dacă nu ne merge pe cât de bine am vrea, cauzele trebuie căutate în România, la București, nu la Bruxelles sau la Washington.

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau