fbpx

Digitalizarea schimbă radical comportamentele de consum ale populației, iar achizițiile online vor deveni preponderente. Vor dispărea mall-urile? Nu, pentru că magazinele online nu pot satisface dorința de a testa un produs, de a-l proba sau de a interacționa cu oameni. Ele vor deveni însă mai mult un fel de showroom: te duci, testezi, apoi achiziționezi online produsul dorit sau îl cumperi din magazin, dar nu pleci cu el, ci îți va fi livrat acasă, într-un timp foarte scurt.

Sunt doar câteva despre tendințele de pe piața de e-commerce discutate cu Marian Șeitan, director general la Mediapost Hit Mail, o companie de marketing direct deținută de Poșta Franceză.

Criza sanitară care ne-a impus izolarea a dus la o explozie a vânzărilor online.

Iar „în mod sigur, cei care au aflat drumul către magazinele online nu o să îl uite”, adaugă Marian Șeitan.

Despre ce creșteri vorbim, pe ce segmente, dar și despre cum s-au dezvoltat magazine online mari în afara țării – cu vânzători virtuali – aflați în dezbaterea pe larg.

SUBSCRIBE: LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE EM360 cu Adi Maniutiu

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360 Studio

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau