fbpx

Vara e aici, dar banii unde sunt? Ei bine, se duc pe distracții, pentru că, nu-i așa, viața merită trăită. Astăzi, la Neața cu Răzvan și Dani, la Antena 1, Adrian Măniuțiu a vorbit despre cum să menținem echilibrul între dorințe și buget, cu un exemplu foarte simpatic: festivalurile. Există soluții și, din fericire, multe țin de mindset.

Pe scurt:

  • Stabilește cât vrei să cheltuiești. Realist, cu mici mofturi incluse.
  • Fă o parte din cheltuieli dinainte (de exemplu ia biletele din timp).
  • Nu cheltui impulsiv.
  • Nu renunța la dorințe, ci încearcă să câștigi mai mult.
  • Fondul de rezervă poate merge, uneori, în zona de vară.

Mai multe idei bune, în înregistrare.


În fiecare săptămână, jurnalistul și antreprenorul Adrian Măniuțiu vine la Antena 1, la Neatza cu Răzvan și Dani, cu sfaturi financiare bune pentru fiecare dintre noi, cu ponturi despre cum să facem economii, cum să ajutăm banii să lucreze pentru noi și, mai ales, cum să fim mulțumiți de viața noastră financiară.

Banii țin și de viziunea noastră asupra viitorului, a relației de cuplu sau a prieteniilor, așa că mici ajustări și sfaturi ce ține de mentalitate se vor dovedi foarte utile. De aceea, te invităm să urmărești săptămânal rubrica EM360 pentru a avea o relație mai bună cu banii.

Și, dacă ratezi momentul de pe TV, găsești înregistrările aici, pe em360.ro.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau