fbpx

FUTURE – Construiește cu pasiune, programul de educație altfel ce pregătește tinerii pentru primul loc de muncă

Criza de personal din câmpul muncii are acum o soluție practică și în România dezvoltată pentru studenți – profesori universitari și companii. Programul FUTURE – Construiește cu pasiune este singurul program care dezvoltă competențe soft necesare în câmpul muncii și care continuă toamna aceasta la Cluj-Napoca cu o nouă ediție în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai și compania Office Depot.

Ediția FUTURE se va desfășura în următoarele 6 luni și va include sesiuni de training axate pe metode noi de predare cu accent pe nevoile reale ale studenților, profesorilor universitari și companiilor.

Prima sesiune de training și deschiderea oficială: miercuri 16 octombrie

Avem plăcerea să invităm un reprezentant din media să participe în cadrul sesiunii de training pentru a experimenta un alt tip de educație. Ne dorim ca prin prezența sa să vadă chiar el beneficiile pe care #EducatiaAltfel o aduce în rândul profesorilor – studenților – angajatorilor. Programul FUTURE – Construiește cu pasiune a fost lansat anul acesta în luna martie 2019 și este primul care integrează cei 3 piloni pentru pregătirea studenților pe piața muncii. 40 de studenți din anii terminali și 30 de profesori universitari participă în sesiuni de training în următoarele 6 luni alături de compania Office Depot.

Construiește cu pasiune

Ediția de anul acesta este susținută oficial de Office Depot Service Center și Universitatea Babeș-Bolyai. Prograul se desfășoară în Cluj-Napoca în perioada 16 octombrie – 8 ianuarie și include sesiuni de training săptămânale cu studenții înscriși în program, activități în cadrul companiei, precum și întâlniri de lucru cu profesorii universitari. Mădălina Hodorog și Călin Crețu sunt trainerii care vor susține activitățile din cadrul programului. De 8 ani, ei dezvoltă programe pentru tineri prin educație experiențială, iar împreună predau în calitate de cadre didactice asociate în cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Mai multe detalii legate de program și înscrieri găsiți pe: www.madalinahodorog.ro/future

#9

CLICK & SUBSCRIBE LA CANALUL EM360 de YOUTUBE

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau