fbpx

Ai strâns niște bani și ai vrea să-i investești. Hai să vedem cum! Adrian Măniuțiu a vorbit la Neatza despre un subiect la modă: bursa. Urmărește înregistrarea! Înseamnă că faci o investiție bună de timp, pentru că afli o mulțime de lucruri utile, comprimate în câteva minute.

Iată câteva întrebări la care trebuie să-ți răspunzi ca să determini ce investiții ți se potrivesc:

  1. Ce buget ai? E important să știi pe ce contezi, ce fond de rezervă ai și care sunt lucrurile ce te-ar putea destabiliza.
  2. Ce profil ai? Ești conservator, agresiv sau moderat? Află din emisiune ce investiții ți se potrivesc, în funcție de psihologia și profilul tău bugetar.
  3. Național sau internațional? Vei investi la BVB sau pe piețele externe?
  4. Broker sau aplicație? Sfaturi utile: indiferent ce alegi, ai grijă să aibă acreditări la Autoritatea Europeană de Supraveghere Financiară sau la Security and Exchange Comission (pentru SUA).
  5. Ai noțiunile de bază? Află chiar din emisiune ce sunt ETF-urile și ce înseamnă ask, bid, market order, stop loss și alte noțiuni cu care te vei întâlni cu siguranță.

Nu uita să faci un exercițiu virtual, în aplicații, pentru o perioadă, ca să te familiarizezi cu investițiile.

Și, desigur, urmărește emisiunea pentru mai multe detalii.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau