fbpx

Cronologie

Miercuri, un bărbat moare într-o explozie într-o casă din Alcanar, la sud de Barcelona. Poliția descoperă explozibili înăuntru.

Joi. Cel puțin 13 oameni au murit în Spania și alți aproximativ 100 au fost răniți după ce o camionetă a pătruns pe Las Ramblas, o stradă pietonală intens circulată.  Scene de groază sînt transmise, imediat, în lumea întreagă. Șoferul microbuzului reușește să scape.

Noaptea de joi spre vineri. Cinci bărbați sînt omorîți de poliție după ce încearcă un nou atac. O femeie nevinovată e omorîtă de presupușii teroriști.

Între cele 3 evenimente există o legătură, afirmă șefii Poliției. „Probabil că atacul din Barcelona a fost mai rudimentar decît fusese pregătit, din cauza exploziei accidentale de miercuri.”

Lumea întreagă a recționat imediat. Lumea întreagă e de partea poporului spaniol. Teroriștii și groaza pe care o aduc nu au cum să învingă.

copyright ilustraţii: EM360, Lehel Kovacs Illustrations & kolehel.com

www.economielaminut.ro & www.EM360.ro

facebook.com/EconomieLaMinut

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau