fbpx

O nouă ediție Income. Dinamică, flexibilă, cu o tematică relevantă, emisiunea constituie un instrument competent în încercarea de înţelegere a proceselor economice, a semnificaţiilor şi a consecinţelor acestora. Am dezbătut, împreună cu invitații, idei, strategii și trenduri, dat am făcut și analize sectoriale de actualitate, în cadrul rubricilor specifice: Income 360, Red Alert, BizSchool, Safe Income și Sfatul săptămânii.

Florina Mateescu este unul dintre oamenii creativi, dar și dornici să se autodepășească în permanență. A creat nu unul, ci două business-uri de la zero, în domeniul contabilității. A înțeles că tehnologia este un partener fără de care nu poți evolua în era modernă a antreprenoriatului, așa că a mizat pe digitalizare. Ce a ieșit? Vă invităm să îi descoperiți povestea la rubrica BizSchool, realizată de Bianca Voinea.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau