fbpx

Stabilitatea financiară este acel moment în care bugetul tău este complet echilibrat. Adică îți poți achita toate obligațiile financiare, cum ar fi utilitățile, chiriile, ratele, dispui de banii necesari pentru mâncare, transport sau educație, dar ai și libertatea de a-ți face planuri pe termen lung. Este acel moment în care prezentul este asigurat, iar tu începi să clădești viitorul. Pe al tău, dar și pe cel al familiei.

Revenim, așa cum am făcut-o și în alte episoade, cu importanța economiilor.

Înainte de orice plan faceți un fond de urgență pe care vă puteți baza în orice moment al vieții. Chiar și dacă salariul vă permite să trăiți viața la standardele pe care le-ați visat, puneți niște bani deoparte pentru situațiile neprevăzute. Și nu vă gândiți: Mie nu mi se poate întâmpla!

Pandemia de Covid-19, urmată de război la granițele țării ne-au arătat cât de fină este linia între stabilitate și instabilitate. Iar drumul către stabilitate începe, în primul rând, cu această “plasă de siguranță”.

Aflați în minutele ce urmează cum puteți ajunge la stabilitate financiară.

*Campanie multimedia de educație financiară realizată de asociația Big Dream Media cu sprijinul Provident Financial Romania și Photomedia EM360, în colaborare cu portalul sigurantafinanciara.ro.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau