fbpx

În tinerețe pensia este privită cu o oarecare lejeritate. Ni se pare un moment atât de îndepărtat încât rareori se află printre prioritățile noastre în primii 30-40 de ani de viață. Dar, pe măsură ce vârsta pensionării se apropie, încep și grijile. Ei bine, astăzi o să vorbim despre ele pentru a lămuri toate aspectele și să vedem cum ne putem asigura o bătrânețe lipsită de griji financiare.

Iată, așadar randamentele înregistrate de 7 dintre fondurile private de pensii din România în anul 2021 pentru Pilonul II. Asta înseamnă că, pe lângă contribuția la pensia lor, banii aceia au produs în plus, între 3 și 7 la sută în 2021.

*Campanie multimedia de educație financiară realizată de asociația Big Dream Media cu sprijinul Provident Financial Romania și Photomedia EM360, în colaborare cu portalul sigurantafinanciara.ro.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau