fbpx

Am vorbit, de-a lungul celor 9 episoade de până acum, cam despre tot ce ține de bani, dar întotdeauna ne-am învârtit în jurul bugetului personal. Aici se întâmplă “magia”.

Și știm că totul pare atât de ușor la capitolul sfaturi, dar de această dată venim și cu niște sfaturi concrete care să vă ajute imediat să vă gestionați banii (și viața, în general) mai ușor, mai corect, mai sănătos.

Aflați cum puteți reduce cheltuielile cam la orice capitol: cu casa, cu mașina sau chiar cu vacanțele.

Fiți blânzi cu voi. S-ar putea să nu vă iasă din prima lună calculele. Poate nici din a doua sau a treia, dar important este să exersați, iar pe măsură ce practicați acest exercițiu veți vedea că totul devine mult mai ușor și că încet-încet veți reduce risipa și veți începe să vă încadrați cu salariul de la o lună la alta. O să vă achitați și datoriile, o să vă bucurați și de viață, și, foarte important, o să faceți și economii. Iar asta suntem convinși că vă va schimba și starea de spirit.

Fiți prietenoși cu banii dacă vreți să vă fie și ei prieteni.

*Campanie multimedia de educație financiară realizată de asociația Big Dream Media cu sprijinul Provident Financial Romania și Photomedia EM360, în colaborare cu portalul sigurantafinanciara.ro.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau