fbpx

MediQApp, prima și singura aplicație românească de management al calității destinată tuturor unităților sanitare din România, poate fi instrumentul de care avem nevoie pentru optimizarea completă a felului în care gestionăm toate operațiunile din cadrul spitalelor.

Mai  mult ca niciodată vedem importanța unui sistem medical funcțional și performant, care poate însemna, fără doar și poate, în special în contextul pe care îl trăim în ultimele luni, diferența dintre viață și moarte.

Desigur, discuțiile despre un sistem medical funcțional există în țara noastră de 30 de ani, partidele de guvernământ s-au schimbat pe rând, dar situația a rămas nu atât de funcțională pe cât ne-o dorim cu toții.

Tehnologia, însă, ar putea reprezenta un prim pas spre rezultate concrete, rezultate mai bune pentru țara noastră.

Adina Manolache, creatoarea aplicației inovatoare MediQApp a fost prezentă la noi în studio pentru o discuție mai mult decât interesantă despre implicațiile tehnologiei în eficientizarea spitalelor.

SUBSCRIBE: LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE EM360 cu Adi Maniutiu

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360 Studio

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau