fbpx

Gașca EM360 a primit vizita Mirelei Retegan, nimeni alta decât creatoarea fenomenului Gașca Zurli. Am avut parte de o discuție super intensă și dinamică, dar relaxată totodată, cu o persoană care chiar știe ce spune atunci când vorbește despre bussines, viață și, normal, copii, specialitatea Găștii Zurli. Mirela e uimitoare, e cuceritoare, e un persoanj absolut fabulos, dar inainte de toate e un om extraordinar de sincer, de pe ”pe bune”.

Unul dintre cei mai faini oameni care ne-au trecut pragul pana acum la EM360. Niciodată nu mi-am văzut colegii mai supărați că un invitat a părăsit studioul…

Am aflat cum a avut loc scânteia care pornit toată ideea din spatele echipei care reușește de mai bine de 15 ani să îi bucure pe copiii din România si nu numai, dar și despre ce e important atunci când vrei să îți pornești un bussines. Enjoy, a ieșit ceva  chiar fain, fain de tot – ca întotdeauna când doi clujeni stau la povești!

SUBSCRIBE: LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE EM360 cu Adi Maniutiu

LIKE & SHARE: PAGINA DE FACEBOOK EM360

#EM360 #EM360Studio #EM360cuAdiManiutiu

#EconomyAndMore360 #EntertainmentAndMore360

 #EM360Studio    #EM360ExpectMore

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau