fbpx

Atenție, subiecte sensibile! Adi Măniuțiu a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre bani, cuplu, administrație, mulțumirea doamnelor, liniștea domnilor și alte stări înalte greu de atins fără atenție la finanțe.

Dacă vrei să treci direct la sfaturi, urmărește înregistrarea.  

Subiecte despre care s-a vorbit, cu grijă, să nu se supere ELE:

  • Cum setăm așteptările în cuplu? De exemplu, cum ne purtăm la prima întâlnire?
  • Bugetul comun și cheltuielile comune – cum gândim lucrurile?
  • Cine se ocupă de bani, cine face administrația, cine-i șeful (șefa) care ordonează bugetul?

Plus:

  • O statistică, interesantă, care arată că, de fapt, ne e mai ușor în doi. (Cine s-ar fi gândit?)
  • O metodă simplă de a cumpăra … liniștea.

5 minute de vizionare și devii mult mai bogat!


n fiecare săptămână, jurnalistul și antreprenorul Adrian Măniuțiu vine la Antena 1, la Neatza cu Răzvan și Dani, cu sfaturi financiare bune pentru fiecare dintre noi, cu ponturi despre cum să facem economii, cum să ajutăm banii să lucreze pentru noi și, mai ales, cum să fim mulțumiți de viața noastră financiară.

Banii țin și de viziunea noastră asupra viitorului, a relației de cuplu sau a prieteniilor, așa că mici ajustări și sfaturi ce ține de mentalitate se vor dovedi foarte utile. De aceea, te invităm să urmărești săptămânal rubrica EM360 pentru a avea o relație mai bună cu banii.

Și, dacă ratezi momentul de pe TV, găsești înregistrările aici, pe em360.ro.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau