fbpx

Planul de afaceri este un element foarte important în demararea unei afaceri. Fără el un business nu poate funcționa, dar întotdeauna se poate adapta.

Și sunt și destule momente când trebuie să forțăm: fie în bătălia pentru un contract, fie pentru salvarea sau impunerea unei idei, a unui concept, strategii ori buget.

Însă cât de sănătos este un heirup continuu?

Răspunsul: este extrem de toxic un asemenea ritm. Este ca un fel de moarte programată.

Iată câteva argumente relevante pentru a înțelege de ce și în planurile de afaceri, dar și în munca din firmă e nevoie de cumpătare, constanță, echilibru.

Prezenta diseminare a materialelor video, realizate și produse împreună cu CTMB HUB, s-a realizat cu acordul deplin al părților implicate. Cedarea drepturilor aferente se face cu titlu gratuit, iar publicarea se face, în parteneriat cu Adrian Măniuțiu, Photomedia EM360 Group, Dream Big Media, New Aeon Genesys și Novus Ordo Media, doar în scop social-educativ, non-lucrativ și non-comercial ca parte din proiectul de voluntariat „Sprijin pentru competitivitatea socială în regiunea Sud Vest”  POCU/449/4/16/128721.

Răspunderea pentru întregul conținut și toate analizele, ideile și opiniile exprimate, în integralitatea lor, în articolele publicate pe platforma em360.ro revin în exclusivitate autorilor semnatari și nu implică platforma em360, ONG Big Dream Media, sau SC PhotoMedia Em360 Srl în niciun fel.
Share.

Comentariul tau